Kongefamilien:

Overrasker med nye bilder av kongefamilien

I anledning prinsessens myndighetsdag publiserer Kongehuset familiebilder av kongefamilien.

SAMLET: f.v.: H.M. Dronningen, H.M. Kongen, H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra og Marit Tjessem. Stående f.v.: Prins Sverre Magnus, H.K.H. Kronprinsessen, H.K.H. Kronprinsen og Marius Borg Høiby. Foto: Kimm Saatvedt, Det kongelige hoff
SAMLET: f.v.: H.M. Dronningen, H.M. Kongen, H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra og Marit Tjessem. Stående f.v.: Prins Sverre Magnus, H.K.H. Kronprinsessen, H.K.H. Kronprinsen og Marius Borg Høiby. Foto: Kimm Saatvedt, Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning prinsesse Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag, har det strømmet til med flere offisielle bilder fra Kongehuset.

Blant annet ble det publisert nye portretter av den unge prinsessen i forkant av bursdagen, i en klassisk svart drakt fra Den hvite salongen på slottet. På selve myndighetsdagen kom det også bilder fra prinsessens første statsråd, der hun deltok som observatør.

Nå kommer det nok en gang nye bilder fra slottet. Denne gangen med hele kongefamilien samlet.

Overrasker med flere bilder

I tillegg til bilder av hele familien samlet, publiserte Kongehuset også et bilde av tre generasjoner: kong Harald (84), kronprins Haakon (48), og prinsesse Ingrid Alexandra.

Denne gangen er den ferske 18-åringen kledd i en hvit kjole. Den tilhører kronprinsessen - som er en kjent støttespiller av gjenbruk. Kjolen er designet av Alexander McQueen.

Forrige gang vi fikk se de tre generasjonene samlet på et bilde, var i prinsessens konfirmasjon i 2019. Dermed er det to og et halvt år siden kongen, kronprinsen og prinsessen poserte sammen for et slikt bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.