Prinsesse Sofia:

Overrasker med ny sveis: - Atypisk

Måtte steppe inn for sin coronasyke svigerinne, kronprinsesse Victoria.

LANGT HÅR: Prinsesse Sofia er mest kjent for offentligheten med langt, mørkt hår, men nå har hun gått for en annen vri. Foto: Dana press/NTB
LANGT HÅR: Prinsesse Sofia er mest kjent for offentligheten med langt, mørkt hår, men nå har hun gått for en annen vri. Foto: Dana press/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av forrige uke ble det kjent at nesten hele den svenske kongefamilien var smittet med coronavirus.

Dronning Silvia (78), kong Carl Gustaf (75), kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48) fikk alle etter tur positiv test, og har derfor vært i isolasjon i sine respektive hjem.

Det var også bakgrunnen for at prinsesse Sofia (37) viste seg for offentligheten for første gang på en måned, sammen med sin ektemann, prins Carl Philip (42).

NY SERIE: Prinsesse Sofia forteller åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en dokumentar på svensk tv. Vis mer

Det var i forbindelse med utstillingen i «Fire demokratier - 100 år», i arenaet Annexet i Stockholm, hvor de to dukket opp.

Utstillingen markerer hundre år siden Sveriges storting ble opprettet og kvinner fikk stemmerett.

Prinsessen viste seg også med en ny frisyre, som raskt fikk oppmerksomhet i svensk presse. 37-åringen starter nemlig året med pannelugg, og med det ser hun ganske annerledes ut enn det man er vant til.

- UTYPISK: Kongehusekspert Caroline Vagle mener prinsesse Sofia utfordrer den klassiske kongelige stilen med sin nye sveis. Foto: Dana press/NTB
- UTYPISK: Kongehusekspert Caroline Vagle mener prinsesse Sofia utfordrer den klassiske kongelige stilen med sin nye sveis. Foto: Dana press/NTB Vis mer

- Sofia, som vi ikke har sett siden slutten av november, skaper overskrifter med sitt comeback. Hun har nemlig ny sveis! Hennes tidligere gardinlugg, er nå blitt hel pannelugg. En atypisk prinsessesveis må man kunne si, men desto kulere at hun gjør det. Jeg må ærlig innrømme at jeg liker når de kongelige utfordrer det vi forbinder med klassisk kongelig stil, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Det er imidlertid ikke første gang prinsessen har klippet lugg. I fjor sommer hadde hun også en variant av luggen, men da en lengre variant som viste mer av ansiktet.

Denne gangen har hun altså valgt en tykkere og rettere variant, som nesten når helt ned til øynene.

Videre stilte hun også i en lilla kjole med matchende høye hæler, noe Vagle bemerker seg.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

- Prinsessen stilte i ny kjole fra Dorothee Schumacher og kronet det hele med knallrosa pumps fra skomerket over alle - nemlig Manolo Blahnik. Nettopp den skomodellen Sofia har, heter Hangisi, og ble ikonisk gjennom TV-serien «Sex og singelliv». Kanskje har hun latt seg inspirere av den nye sesongen, og derfor hentet skoene frem igjen? spør hun.

Prinsesse Sofia har vært et sjeldent syn i offentligheten det siste året, noe som rett og slett skyldes at hun har vært i mammapermisjon med sønnen Julian (9 md.).

Prinseparet har også sønnene Alexander (5) og Gabriel (4), og det er derfor ikke utenkelig at det er full fart på hjemmebane for familien.

LES OGSÅ: Se den rocka detaljen: - Svindyrt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer