Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Overrasker med ferske bilder av prinsen

Julian Herbert Folke kom til verden forrige uke.

TRE BARN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip fikk sin tredje sønn fredag i forrige uke. Nå deler de nye bilder av prinsen. Foto: Kungahuset / NTB
TRE BARN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip fikk sin tredje sønn fredag i forrige uke. Nå deler de nye bilder av prinsen. Foto: Kungahuset / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag i forrige uke ble prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (36) foreldre for tredje gang, også denne gang til en liten gutt. Søndag ble det avslørt at han skal hete Julian Herbert Folke, og samme kveld viste de han stolt fram på Kungahusets Instagram-profil.

Nå deler imidlertid prinseparet flere ferske bilder av den lille prinsen, denne gang sammen med storebrødrene sine og pappa.

«Livet ga meg ikke bare en, men fire vakre prinser. Et stort takk fra oss alle for alle varme gratulasjoner i forbindelse med Julians ankomst», skriver prinsesse Sofia på prinseparets Instagram.

Fra tidligere har paret sønnene Alexander og Gabriel, som kom til verden i henholdsvis 2016 og 2017.

NY SERIE: Prinsesse Sofia forteller åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en ny dokumentar på svensk tv. Vis mer

Tre sønner

Den lille prinsen veide 3220 gram og var 49 centimeter lang ved fødselen.

- Vi er så glade og takknemlige over å få ønske vår tredje sønn velkommen i familien. Denne dagen har både vi og storebrødrene hans lengtet etter. Nå ser vi fram til å få lære og kjenne vårt nye familiemedlem, sa den nybakte trebarnsfaren etter å ha fått sin tredje sønn med kona.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fortalte da at den nye prinsen er skjønn og har fått et nydelig navn.

- De stolte foreldrene har valgt tre navn - to for å hedre slekten og et fordi de liker det spesielt god, fortalte hun, og fortsatte:

- Folke er et av farfar kongens navn og Herbert kommer fra Sofias familie, mens Julian viser at Carl Philip og Sofia tørr å velge fra hjertet.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

- Det er kaos

Nå som prinseparet har fått sin tredje sønn, er det ingen tvil om at de får litt å henge fingrene i. I et intervju med bladet Kupé har prins Carl Philip og prinsesse Sofia tidligere åpnet seg om livet med små barn.

De den gang nybakte tobarnsforeldrene kunne melde om en kaotisk periode på Villa Solbacken, der de flyttet inn i desember 2017, og la ikke skjul på at hverdagen var preget av våkenetter og bleieskift.

- Det er kaos. Man må spise middag ganske sent. Det er litt annerledes med to barn enn med ett, sa prins Carl Philip, mens Sofia sa seg enig:

- Vi prøver å skape så mye familietid som mulig om kveldene og å få rutiner på plass. Men spør meg igjen om noen få måneder. Gabriel sover og spiser mest, men vi har fortsatt noen små glimt av at det er tøffere med to barn. Men det er også dobbelt så mye kjærlighet, sa hun.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

LES OGSÅ: Rørende hyllest på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer