Hertuginne Camilla:

Overrasker med denne detaljen

Et privat bilde har fått mye oppmerksomhet det siste døgnet.

DETALJER: Hertuginne Camilla gjør det tydelig at hun er familiekjær - spesielt hvis man ser på hvordan hun har dekorert hjemmet. Foto: Chris Jackson / AFP / NTB
DETALJER: Hertuginne Camilla gjør det tydelig at hun er familiekjær - spesielt hvis man ser på hvordan hun har dekorert hjemmet. Foto: Chris Jackson / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at kongelige får mye oppmerksomhet, særlig når det gjelder private detaljer.

Flere ganger gjennom åra har de britiske kongelige vist små glimt fra privatlivet, til stor glede for den rojale fansen - som følger kongefamilien med argusøyne.

Nå er det hertuginne Camilla (74) og hennes personlige detaljer som vekker oppsikt i utenlandske medier, ifølge People.

Private detaljer

Hertuginnen bor i Clarence House i London sammen med ektemannen prins Charles (73). Tirsdag åpnet hun dørene for et møte med Kat Cordiner, Abby Johnston og Charlotte Irving, som jobber for å samle inn penger til kreftforskning.

I samme slengen fikk verden et lite glimt av hertuginnens private hjem - nærmere bestemt bildene hun har satt fram av familien.

Blant bildene som står i stuen kan man tydelig se et bilde av prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40), fra da de giftet seg i 2018. Ifølge People er bildet fra da prins Charles fulgte den ferske svigerdatteren ned kirkegulvet.

I tillegg har hun et eget bilde av prins Harry fra Invictus Games i 2014, et familieportrett fra prins Louis' (3) dåp i 2018 og et bilde av at prins Charles holder barnebarnet prins George (8) under dåpen i 2013.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.