Hertuginne Camilla:

Overrasker med denne detaljen

Et privat bilde har fått mye oppmerksomhet det siste døgnet.

DETALJER: Hertuginne Camilla gjør det tydelig at hun er familiekjær - spesielt hvis man ser på hvordan hun har dekorert hjemmet. Foto: Chris Jackson / AFP / NTB
DETALJER: Hertuginne Camilla gjør det tydelig at hun er familiekjær - spesielt hvis man ser på hvordan hun har dekorert hjemmet. Foto: Chris Jackson / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at kongelige får mye oppmerksomhet, særlig når det gjelder private detaljer.

Flere ganger gjennom åra har de britiske kongelige vist små glimt fra privatlivet, til stor glede for den rojale fansen - som følger kongefamilien med argusøyne.

Nå er det hertuginne Camilla (74) og hennes personlige detaljer som vekker oppsikt i utenlandske medier, ifølge People.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Private detaljer

Hertuginnen bor i Clarence House i London sammen med ektemannen prins Charles (73). Tirsdag åpnet hun dørene for et møte med Kat Cordiner, Abby Johnston og Charlotte Irving, som jobber for å samle inn penger til kreftforskning.

I samme slengen fikk verden et lite glimt av hertuginnens private hjem - nærmere bestemt bildene hun har satt fram av familien.

Blant bildene som står i stuen kan man tydelig se et bilde av prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40), fra da de giftet seg i 2018. Ifølge People er bildet fra da prins Charles fulgte den ferske svigerdatteren ned kirkegulvet.

BRYLLUP: Hertuginne Camilla har satt fram et bilde fra Harry og Meghan bryllup, samt et eget bilde av prinsen. Foto: Chris Jackson / AFP / NTB
BRYLLUP: Hertuginne Camilla har satt fram et bilde fra Harry og Meghan bryllup, samt et eget bilde av prinsen. Foto: Chris Jackson / AFP / NTB Vis mer

I tillegg har hun et eget bilde av prins Harry fra Invictus Games i 2014, et familieportrett fra prins Louis' (3) dåp i 2018 og et bilde av at prins Charles holder barnebarnet prins George (8) under dåpen i 2013.

FAMILIE: I bakgrunnen kan man tydelig se bilder av ekteparet, samt den britiske monarken. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB
FAMILIE: I bakgrunnen kan man tydelig se bilder av ekteparet, samt den britiske monarken. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB Vis mer

Ifølge People kan man også se et innrammet bilde av dronning Elizabeth (95) og hennes avdøde ektemann, prins Philip, samt et bilde av Charles og moren. For å toppe det hele står det også et bilde av ekteparet fra 2018 - samme bilde de brukte på julekortet det året.

Byttet ut Harry

Mens Charles og Camilla bor i Clarence House, har dronning Elizabeth hatt sitt bosted på Buckingham Palace. Buckingham Palace har vært den sittende britiske monarkens residens siden 1837.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Forrige uke kom imidlertid nyheten om at dronningen flytter ut av palasset for godt. Det meldte The Times. I stedet er det besluttet at hun skal bo i Windsor Castle på permanent basis.

95-åringen har tilbrakt de siste to årene i Windsor Castle som følge av pandemien, deler av tiden sammen med avdøde prins Philip.

Ifølge The Times har Windsor nå blitt hennes foretrukne bosted. Det er foreløpig ikke kjent om det er noen andre grunner til at 95-åringen velger å flytte.

LES OGSÅ: - Bekymret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer