Dronning Silvia:

Overrasker: - Ikke vanlig

Video av dronningen spres på TikTok.

NY VIDEO: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia får mye oppmerksomhet for en video i sosiale medierFoto: Pontus Lundahl/TT/AP/NTB
NY VIDEO: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia får mye oppmerksomhet for en video i sosiale medierFoto: Pontus Lundahl/TT/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som har så mange øyne rettet mot seg til enhver tid som det kongelige har. Alt de foretar seg observeres som regel med argusøyne, og nå er det dronning Silvia av Sverige (79) som får oppmerksomhet.

Et klipp av dronningen blir nå spredd i sosiale medier ifølge Svensk Damtidning. Den svenske avisen skriver at det «ikke er vanlig» å se dronningen slik man gjør nå, men at kongelige naturligvis også er «vanlige» mennesker.

Privat tur

I klippet, som er delt på TikTok, ser man plutselig dronningen i en blå BMW M8 Competition på E4 i Sverige. Sjåføren, som man også ser kort i videoen, er selveste kong Carl Gustaf (77).

Bilen er kongen sin, som han skaffet seg i forbindelse med 74-årsdagen, og flere TikTok-brukere deler nå videoen av paret.

«Kongelig forbikjøring», skriver en bruker til videoen.

Hard på gassen

Det er ingen hemmelighet at svenskekongen er glad i biler. Han har nemlig tidligere vært innblandet i en rekke ulykker bak rattet. Heldigvis har det gått bra, men 77-åringen har rykte på seg for å være hard på gassen.

Han tabbet seg blant annet ut i april 2000. Da tipset en bilist Dagens Nyheter om at svenskekongen hadde kjørt i 250 kilometer i timen på motorveien mellom København og flyplassen Kastrup.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer