Den britiske kongefamilien:

Overgripere var æresgjester

Her er bildet du ikke vil henge på veggen. Beryktede sexforbrytere i tenåringsbursdag på slottet.

FAMILIEBILDE: Prinsesse Beatrice ville ha kostymeball, og fikk det som hun ville i bursdagen. Bak hertuginne Sarah (60), prins Andrew og lillesøster Eugenie (29). Foto: Camera Press
FAMILIEBILDE: Prinsesse Beatrice ville ha kostymeball, og fikk det som hun ville i bursdagen. Bak hertuginne Sarah (60), prins Andrew og lillesøster Eugenie (29). Foto: Camera Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Epstein-skandalen har sendt sjokkbølger inn i det britiske og norske kongehuset.

Prins Andrew (59) er beskyldt for å ha hatt intim omgang med nå avdøde Jeffrey Epsteins mindreårige «sexslave».

Kronprinsesse Mette-Marit (47) har blitt presset til å innrømme nær kontakt med den pedofilidømte milliardæren over en periode på to-tre år.

Fortsatt kommer det nye avsløringer i Epstein-skandalen – nærmest daglig. Nå har det kommet fram at prins Andrew inviterte Epstein og den voldtektsanklagede filmmogulen Harvey Weinstein (67) i 18-årsdagen til sin datter Beatrice på Windsor slott i 2006.

Overgrep

Weinstein er beskyldt for overgrep mot over 100 kvinner - og tiltalt for flere av forholdene. Noen av sakene omtales som menneskehandel, det samme som Epstein var anklaget for da han døde på fengselscella tidligere i år.

Anklagene mot Weinstein ble startskuddet for #Me-Too-kampanjen som har bidratt til avsløring av overgrep i en rekke land. Rett før jul kom nyheten om at Hollywood-produsenten punger ut 227 millioner kroner i et forlik med mer enn 30 kvinnelige ofre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer