SUPERPOPULÆRE: Nye venner legger seg til i et ustoppelig tempo på Haakon og Mette-Marits nye Facebook-side.  Foto: Faksimile
SUPERPOPULÆRE: Nye venner legger seg til i et ustoppelig tempo på Haakon og Mette-Marits nye Facebook-side. Foto: FaksimileVis mer

Over 2000 venner på Facebook

Kronprinsparets vennegjeng blir større for hvert minutt som går...

SEHER.NO: Mandag ettermiddag opprettet kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon sin egen facebookside, og klokken 14 i dag har paret 2190 tilhengere.

Siden er åpen for alle.

– Kronprinsparet er på Facebook fordi de ønsker en bred kontaktflate i befolkningen.  Gjennom sosiale medier når de ut til mange de ellers ikke ville hatt kontakt med, sier kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved Slottet til Seher.no.
 
På under et døgn har siden fått 2300 fans.

Facebooksiden er ikke nevnt på kongehusets egne internettsider, men kronprinsparet twitret så vidt om det mandag formiddag.

På Twitter-siden deres legger for øvrig både Haakon og Mette-Marit inn personlige meldinger, som forrige fredag, da de hadde besøkt Kirkens Bymisjons ettervernsprosjekt FRI.

"Vi har besøkt prosjektet FRI i Drammen for tidligere innsatte. Fantastisk møte med modige, livserfarne mennesker", twitret paret ifølge NTB.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Fikk tilbud om eget lunsjrom