STØKK: Prins Charles og hertuginne Camilla var ikke helt forberedt da havørnen Zephyr plutselig slo ut med vingene under den årlige festivalen Sandringham Flower Show. Foto: NTB Scanpix
STØKK: Prins Charles og hertuginne Camilla var ikke helt forberedt da havørnen Zephyr plutselig slo ut med vingene under den årlige festivalen Sandringham Flower Show. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ørnen Zephyr satte prinseparet ut av spill

Havørnen Zephyr satte støkk i prins Charles og hertuginne Camilla da den fikk kongelig besøk.

SEOGHØR.NO: Denne uken gjestet prins Charles (66) og hans kone, hertuginne Camilla (68), den årlige tilstelningen Sandringham Flower Show i Norfolk i England, hvor de blant annet fikk hilse på to sjarmerende Jack Russell-terriere og en blyg blomsterpike.

Men det var nok møtet med havørnen Zephyr som huskes best av de to britiske kongehusmedlemmene.

Da ørnen, som kan bli opptil én meter fra hode til hale, plutselig slo ut med vingene rett foran Charles og Camilla, satte det nemlig en real støkk i ekteparet.

Sporty Charles så imidlertid ut til å ta episoden med et smil.

GRIMASER: Havørnen Zephyr klarte virkelig å sette en støkk i Camilla og Charles. Foto: NTB Scanpix
GRIMASER: Havørnen Zephyr klarte virkelig å sette en støkk i Camilla og Charles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har møtt havørnen før

Det er ikke første gang prins Charles og Camilla møter den fire år gamle havørnen Zephyr, som er maskot for den britiske militærenheten Army Air Corps. I fjor gjestet nemlig ekteparet den samme tilstelningen, og da fikk de også hilse på den flotte havørnen.

Camilla og Charles er svært glade i barn, og det er ikke lenge siden de to tok imot et nytt familiemedlem - da lille prinsesse Charlotte ble født i begynnelsen av mai.

LATTERMILD: Heldigvis tok prinseparet det hele med godt humør. Foto: NTB Scanpix
LATTERMILD: Heldigvis tok prinseparet det hele med godt humør. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under blomsterfestivalen var det selvfølgelig arrangert slik at Camilla skulle får tildelt en blomsterbukett av en av de lokale småpikene, men da fem år gamle Pleasance Allen skulle gi Camilla buketten, gikk ikke alt etter planen.

- Har hun et «øyeblikk»?

Den lille jenta ble nemlig svært sjenert, og det var hennes mor som til slutt måtte gi hertuginnen blomsterbuketten.

BLYG: 5-åringen Pleasance Allen ble akutt sjenert da hertuginne Camilla kom for å få overrakt buketten, så det var til slutt hennes mor som måtte gi 68-åringen blomsterkvasten. Camilla tok det hele med godt humør. Foto: NTB Scanpix
BLYG: 5-åringen Pleasance Allen ble akutt sjenert da hertuginne Camilla kom for å få overrakt buketten, så det var til slutt hennes mor som måtte gi 68-åringen blomsterkvasten. Camilla tok det hele med godt humør. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å kjære, har hun et lite «øyeblikk»? sa hertuginnen spørrende til 5-åringens mor, skriver DailyMail.

Dette var 134. gang Sandringham Flower Show ble avholdt på Charles' mor dronning Elizabeths Norfolk-eiendom.

LES OGSÅ: Prins William trådte til da mann fikk hjerteinfarkt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.