Opprør mot Margrethe

Nedbrutte ansatte har sendt dronningen skriftlig klage.

FÅR REFS: De ansatte ved Amalienborg har nå sendt en skriftlig klage til Dronning Margrethe. Foto: All Over Press
FÅR REFS: De ansatte ved Amalienborg har nå sendt en skriftlig klage til Dronning Margrethe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sur stemning!


De ansatte på Amalienborg slott har fått nok av uverdige arbeidsforhold, dårlig lønn og stadig overtidsarbeid. Nå har de sendt en skriftlig klage til sin øverste sjef, dronning Margrethe, uten at det ser ut til å ha hjulpet.


LES OGSÅ:  Mer kongestoff på våre royale sider!


De ansattes problemer skal ha oppstått de siste årene, etter at henholdsvis personal- og økonomisjef Søren Kruse og hoffmarskalk Over Ullerup tiltrådte. Det melder danske Ekstrabladet.


Hittil har personalet holdt en lav profil. Men etter at den snart forhenværende kongelige sjefskokk, Takashi Kondo, tok bladet fra munnen i forbindelse med sin oppsigelse, har stadig mer informasjon lekket ut gjennom murene.


Tidligere var det tradisjon for at de ansatte ved Slottet ble der til pensjonsalderen. Nå mister slottet stadig flere medarbeidere.


- Jeg tror det er slutt på å feire jubileer blant de ansatte, sier en tidligere betrodd medarbeider til Ekstrabladet.


Lav lønn og dårlig behandling har ført til at det er blitt stor gjennomtrekk i de kongelige gemakker.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer