Hertuginne Kate:

Oppløst i tårer etter heftig bryllups-krangel med Meghan

Skal ha etterlatt hertuginne Kate i tårer.

UVENNER?: Det har vært en rekke spekulasjoner den siste tiden om hertuginnene Kate og hertuginne Meghan ikke skal komme overens. Foto: NTB Scanpix
UVENNER?: Det har vært en rekke spekulasjoner den siste tiden om hertuginnene Kate og hertuginne Meghan ikke skal komme overens. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har ryktene versert om at de to britiske hertuginnene og svigerinnene Meghan (37) og Kate (36) skal være i tottene på hverandre. I slutten av november kom nemlig nyheten om at Harry (34) og Meghan (37) skal flytte ut fra Kensington Palace - angivelig på grunn av uenigheter mellom de to hertuginnene.

Det har også stormet kraftig rundt hertuginne Meghan, som for andre gang den siste tiden har mistet en ansatt, og som nå omtales som «den vanskelige hertuginnen».

Nå avslører en familievenn til People at de to hertuginnene skal ha hatt en heftig krangel i forkant av prins Harry og Meghans bryllup i mai i år.

- Det var en krangel mellom Meghan og Kate om passformen til kjolen til tre år gamle prinsesse Charlotte, avslører kilden til nettstedet.

- Det var svært få prøvinger for brudepikene. Alt ble gjort i siste øyeblikk, og det var svært stressende for alle de involverte, forteller en annen anonym kilde.

Etter hendelsen skal hertuginne Kate ha blitt svært opprørt og oppløst i tårer, men det er usikkert hva som fikk hertuginnen til å ta til tårene.

I et spøkefullt humør

En rekke kilder har tidligere uttalt at det var svært mye stress knyttet til bryllupet. Likevel har en en kongelig kilde fortalt at prins William var i et spøkefullt humør i bryllupet til sin bror - og at Kate skal ha vært i flott form, ifølge People.

Lille prinsesse Charlotte, som er datter av prins William (36) og hertuginne Kate, var nemlig brudepike i tante Meghan og onkel Harry sitt bryllup som stod 19. mai i Windsor.

Spenningen rundt bryllupet eskalerte da dronning Elizabeth (92) nektet Meghan å selv velge hvilken tiara hun skulle bruke på bryllupsdagen. Dette skal ha vært en av flere heftige diskusjoner som oppstod i kjølvannet av bryllupet, og skal også ha bidratt til at prins Harry angivelig skal ha skreket til personalet: «Hva Meghan vil ha, får hun!»

UENIGHET: Dronning Elizabeth skal ikke ha blitt fornøyd da hun hørte at Meghan ønsket å velge sin egen tiara til bryllupet. Foto: NTB Scanpix
UENIGHET: Dronning Elizabeth skal ikke ha blitt fornøyd da hun hørte at Meghan ønsket å velge sin egen tiara til bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Splid i familien

De nye detaljene fra prinsebryllupet i mai, kommer i kjølvannet av en allerede mye omdiskutert relasjon mellom de to hertuginnene. Akkurat hva Kate og Meghan angivelig skal være uenige om, er foreløpig ukjent. Ifølge Metro skal det ha noe med hvordan Meghan sin tidligere Hollywood-status har snudd den britiske kongefamilien på hodet.

DÅRLIG STEMING: Det skal angivelig være på grunn av Meghan og Kate at prins Harry og Meghan ønsket å flytte. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMING: Det skal angivelig være på grunn av Meghan og Kate at prins Harry og Meghan ønsket å flytte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kate og Meghan er to veldig forskjellige mennesker. De kommer ikke så bra overens, avslørte en kilde til Daily Mail i november.

Om det er de stadige utfordringene rundt Meghan som Kate har sett seg lei, er ikke godt å si. Heldigvis trenger imidlertid ikke de angivelige kranglefantene å omgås stort lenger.

Ifølge The Sun er planen at hertugparet skal flytte i løpet av neste år, til Frogmore Cottage i Windsor.

FROGMORE HOUSE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal allerede være igang med å gjøre Frogmore Cottage, som ligger på eiendommen til Frogmore House, til sitt eget. Foto: NTB Scanpix
FROGMORE HOUSE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal allerede være igang med å gjøre Frogmore Cottage, som ligger på eiendommen til Frogmore House, til sitt eget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal være dronning Elizabeth (92) som har tildelt hertugparet deler av det kjente huset - som har vært i kongefamilien siden 1680.

Huset, som tidligere har vært bebodd av kongelige som dronning Charlotte i 1792 og prinsesse Helene, datteren til dronning Victoria, i 1866, rommer hele 10 soverom, et eget barneværelse, treningsrom og yogastudio.

Den enorme plassen, og spesielt barneværelset, kan komme godt med om noen måneder da hertuginne Meghan skal føde.

LES OGSÅ: Deler hittil ukjente familiebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer