Oppfordrer deg til å være en enhjørning

Kronprinsessen tvitret popkunst-sitat.

ÅPEN: Mette-Marit oppfordrer deg til å alltid være deg selv - med mindre du kan være en enhjørning da...  Foto: All Over Press
ÅPEN: Mette-Marit oppfordrer deg til å alltid være deg selv - med mindre du kan være en enhjørning da... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsparet er i disse dager i Houston, Dallas og San Francisco-området i USA, og starter sitt offisielle program søndag ettermiddag.

Kronprinsesse Mette-Marit (39) er kjent for å være en dame som går sine egne veier, og var sammen med kronprins Haakon (39) en av de første kongelige i verden som tok i bruk sosiale medier som Facebook og Twitter.

Kronprinsessen er en ivrig bruker av de sosiale plattformene, og kommer både med private gullkorn i form av bilder og oppfordringer.

Søndag formiddag tvitret Mette-Marit et bilde av teksten: «Always be a yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn», som på norsk kan oversettes til «Vær alltid deg selv. Med mindre du kan være en enhjørning. Vær da alltid en enhjørning».

Det er uvisst hvor sitatet er hentet fra, men det blir flittig brukt både på mobildeksler, kaffekopper og t-skjorter.

Ifølge Wikipedia er en enhjørning et fabeldyr, som ofte er å finne i litteratur og kunst. En enhjørning assosieres med renhet.

Se og Hør er på plass i USA og følger kronprinsparets aktiviteter. Vi kommer med stoff fra turen etter hvert!

LES OGSÅ: Keira Knightley giftet seg i Frankrike
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer