Mike og Zara Tindall:

Oppdaterer om den nyfødte

Mike Tindall åpner seg om det kongelige familietilskuddet.

DELER OPPDATERING: Zara og Mike Tindall fikk en liten sønn for litt over en uke siden. Nå røper sistnevnte hvordan det går med den nyfødte gutten. Foto: Andrew Matthews/Pa Photos/NTB
DELER OPPDATERING: Zara og Mike Tindall fikk en liten sønn for litt over en uke siden. Nå røper sistnevnte hvordan det går med den nyfødte gutten. Foto: Andrew Matthews/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

For en drøy uke siden kunne prinsesse Annes (70) datter, Zara Tindall (39) og ektemannen Mike Tindall (42), ønske sitt tredje barn velkommen til verden - en liten sønn ved navn Lucas Philip Tindall.

Det røpet Mike i sin egen podkast, «The Good, The Bad & The Rugby».

Barnet er dronning Elizabeths (94) tiende oldebarn i rekken.

- Zara og Mike Tindall er glade over å kunne annonsere at de har fått sitt tredje barn, Lucas Philip Tindall, sa en talsperson for paret i en uttalelse, ifølge Sky News.

I den ovennevnte podkasten fortalte den nybakte trebarnsfaren at de ikke rakk fram til sykehuset, og at kona i all hast måtte føde på baderomsgulvet hjemme.

- Han kom veldig fort, vi rakk ikke fram til sykehuset. Det skjedde på baderomsgulvet, fortalte 42-åringen.

Gir oppdatering

Mike og kona har rukket å være trebarnsforeldre i noen dager, og nå gir førstnevnte en oppdatering på babysønnen i den nevnte podkasten.

- Det har vært fint. Jeg kan ikke klage, forteller han i podkasten, ifølge E! News.

STILLER OPP: Her gjør dronning Elizabeth sin første kongelige opptreden etter Megan Markles mye omtalte Oprah-intervju. Video: Buckingham Palace Vis mer

Den tidligere rugby-spilleren har selvsagt fått på sønnen sportslige klær.

- Han er ganske fin, den lille gutten. Han elsker Umbro-drakta som vi har tatt på ham, sier han videre.

TREBARNSFORELDRE: Zara og Mike Tindall ble foreldre til en liten sønn for litt over en uke siden. Foto: REX / NTB
TREBARNSFORELDRE: Zara og Mike Tindall ble foreldre til en liten sønn for litt over en uke siden. Foto: REX / NTB Vis mer

- En fin uke

Det var i desember i fjor at det ble kjent at ekteparet ventet sitt tredje barn. Også denne gangen var det Zaras ektemann som sto for avsløringen - i samme podkast.

- Det har vært en fin uke for meg, vi hadde en liten ultralyd forrige uke, en tredje Tindall er på vei, sa han i podkasten, ifølge Cosmopolitan.

I podkasten spøkte Mike om hva slags navn de skulle gi sitt kommende familietilskudd.

- Vi er ikke helt sikre på hva vi gjør med navn ennå. Covey eller Covina? sa han med henvisning til coronapandemien.

Til slutt endte navnet altså på Lucas Philip. Den nybakte trebarnsfaren fortalte også at han ønsket å få en sønn denne gangen - et ønske som viste seg å bli oppfylt.

Spontanaborter

42-åringen var også full av lovord om kona.

- Zara er veldig flink, alltid forsiktig på grunn av ting som har skjedd tidligere, og vi ser virkelig fram til dette, sa han i podkasten.

HARNISK: En casino-reklame vekker oppsikt i Danmark. Flere mener at den ene figuren i reklamen er dronning Margrethe av Danmark. Vis mer

Det Mike trolig refererte til i podkasten var det faktum at Zara tidligere har opplevd to spontanaborter.

Nesten tre år etter fødselen av sin første datter kunngjorde paret i november 2016 at de ventet sitt andre barn. Bare en måned senere kom imidlertid den tragiske nyheten om at Zara hadde spontanabortert.

- Dessverre har Zara og Mike Tindall mistet babyen sin. I denne vanskelige tida ber vi om at alle respekterer deres privatliv, sa en talskvinne for paret den gang.

Fra før har ekteparet de to barna Mia (7) og Lena (2). De har vært gift siden 2011, og bor i Gloucestershire.

LES OGSÅ: Stjernens forside setter sinnene i kok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer