Mike og Zara Tindall:

Oppdaterer om den nyfødte

Mike Tindall åpner seg om det kongelige familietilskuddet.

DELER OPPDATERING: Zara og Mike Tindall fikk en liten sønn for litt over en uke siden. Nå røper sistnevnte hvordan det går med den nyfødte gutten. Foto: Andrew Matthews/Pa Photos/NTB
DELER OPPDATERING: Zara og Mike Tindall fikk en liten sønn for litt over en uke siden. Nå røper sistnevnte hvordan det går med den nyfødte gutten. Foto: Andrew Matthews/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

For en drøy uke siden kunne prinsesse Annes (70) datter, Zara Tindall (39) og ektemannen Mike Tindall (42), ønske sitt tredje barn velkommen til verden - en liten sønn ved navn Lucas Philip Tindall.

Det røpet Mike i sin egen podkast, «The Good, The Bad & The Rugby».

Barnet er dronning Elizabeths (94) tiende oldebarn i rekken.

- Zara og Mike Tindall er glade over å kunne annonsere at de har fått sitt tredje barn, Lucas Philip Tindall, sa en talsperson for paret i en uttalelse, ifølge Sky News.

I den ovennevnte podkasten fortalte den nybakte trebarnsfaren at de ikke rakk fram til sykehuset, og at kona i all hast måtte føde på baderomsgulvet hjemme.

- Han kom veldig fort, vi rakk ikke fram til sykehuset. Det skjedde på baderomsgulvet, fortalte 42-åringen.

Gir oppdatering

Mike og kona har rukket å være trebarnsforeldre i noen dager, og nå gir førstnevnte en oppdatering på babysønnen i den nevnte podkasten.

- Det har vært fint. Jeg kan ikke klage, forteller han i podkasten, ifølge E! News.

Den tidligere rugby-spilleren har selvsagt fått på sønnen sportslige klær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer