Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Ønsker å beskytte sønnen

Prins Harry vil gi Archie en helt annen oppvekst enn den han selv hadde - langt unna rampelyset.

ARCHIE: Meghan og Harry har i stor grad beskyttet sønnen, og har bare ved et par få anledninger vist ham frem for offentligheten. Nå sier kilder til US Magazine at prins Harry vil gi sønnen en langt mer tilbaketrukket oppvekst enn det han selv hadde som barn. Foto: NTB Scanpix
ARCHIE: Meghan og Harry har i stor grad beskyttet sønnen, og har bare ved et par få anledninger vist ham frem for offentligheten. Nå sier kilder til US Magazine at prins Harry vil gi sønnen en langt mer tilbaketrukket oppvekst enn det han selv hadde som barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mars reiste hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) tilbake Storbritannia for å delta på sine siste offisielle oppdrag, før de offisielt trekker seg tilbake 31. mars.

Da vil de ikke lenger benytte seg av sine kongelige titler, og heller ikke motta apanasje.

I løpet av besøket deltok hertugparet på flere oppdrag, både alene og sammen. Deres siste offisielle oppdrag som kongelige var under Commonwealth Day 9. mars, der de markerte dagen sammen med resten av kongefamilien.

Kort tid etter meldte en rekke medier at hertuginnnen hadde reist tilbake til Canada, hvor hertugparet har oppholdt seg store deler av tiden siden de slapp bomba om at de trekker seg tilbake fra kongehuset.

Sønnen deres, Archie (10 mnd.), ble imidlertid værende i Canada mens mor og far dro til Storbritannia - angivelig på bakgrunn av frykten for coronaviruset, skrev flere medier.

- Vil beskytte Archie

Det er forståelig at man som foreldre ønsker å beskytte barna sine - og kanskje særlig når man er født inn i en av verdens mest kjente familier. US Magazine skriver at deler av årsaken til at hertugparet valgte å flytte til Canada, dreier seg om prins Harrys egen oppvekst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer