Fyrstinne Charlene:

- Ønsk meg lykke til

Fyrstinne Charlene oppdaterer følgerne sine.

LANG TID FRA HVERANDRE: Fyrstinne Charlene har de siste månedene vært borte fra mann og barn. Foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/NTB
LANG TID FRA HVERANDRE: Fyrstinne Charlene har de siste månedene vært borte fra mann og barn. Foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Fyrstinne Charlene har flere ganger vært brutalt ærlig den siste tiden, etter at hun har tilbrakt flere måneder borte fra ektemannen fyrst Albert og deres seks år gamle tvillinger Gabriella og Jacques.

Charlene reiste til hjemlandet Sør-Afrika i mai og i ettertid har det blitt kjent at fyrstinnen har gjennomgått en operasjon som følge av komplikasjoner fra en tidligere operasjon, noe som er blitt bekreftet av fyrstepalasset.

Hun har derfor ikke fått reise hjem til familien i Monaco ennå, og nylig begynte rykter om at det er problemer i ekteskapet med Albert å svirre. Dette har hun selv slått tilbake mot.

- Ønsk meg lykke til

Til tross for avstand har fyrstefamilien tilsynelatende funnet en måte å holde hverandre oppdaterte på.

På Instagram deler nemlig Charlene nå nye bilder etter operasjonen, hvor hun blant annet snakker med tvillingene på FaceTime, ifølge People.

«Tilbringer tid med Jacqui og Bella og lager tepper til barnehagen ved siden av. Ønsk meg lykke til», skriver hun til bildene.

Selv om tobarnsmoren får tid med seksåringene digitalt, har hun ikke lagt skjul på at det er vanskelig å være borte fra dem.

- Mine daglige samtaler med Albert og barna hjelper meg med å holde motet oppe, men jeg savner veldig å være nær dem. Jeg var så heldig at de besøkte meg i Sør-Afrika, og det var fantastisk å se dem. Jeg kan ikke vente med å treffe dem igjen, fortalte hun til nettstedet sist måned.

Fredag 2. oktober var det duket for åpningen av Stortinget. Som følge av at kong Harald var sykmeldt den uka, var det kronprins Haakon som foretok den høytidelige åpningen. Video: Stortinget Vis mer

- Vanskelig

Fyrst Albert og tvillingene reiste for å besøke Charlene i starten av juni. De planlegger også å besøke henne igjen om kort tid, har fyrstepalasset opplyst om.

Som nevnt har fyrstinnens fravær sørget for å helle vann på ryktemølla om det hele dreier som at ekteskapet med fyrst Albert henger i en tynn tråd. Det stemmer ikke - i hvert fall hvis vi skal tro Charlene selv.

Tidligere denne uka fortalte hun at det har vært tøft å lese ryktene om sitt eget ekteskap.

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte Charlene i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

Foreløpig er det ikke kjent når Charlene får reise hjem til familien.

LES OGSÅ: Kronprins Frederik satte vill rekord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer