Prins Harry og dronning Elizabeth:

- Ondsinnet

En venninne av avdøde dronning Elizabeth raser nå mot prins Harry og hertuginne Meghan.

SMERTE: Det skal ikke ha vært lett for dronning Elizabeth den siste tiden før hun døde. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
SMERTE: Det skal ikke ha vært lett for dronning Elizabeth den siste tiden før hun døde. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

For kort tid siden annonserte en kilde nære prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) at de to skulle slutte å avsløre kongelige «hemmeligheter», og ikke lenger komme med nedslående påstander mot den britiske kongefamilien.

Årsaken skal angivelig være at «den perioden av livet deres er over da det ikke lenger er mer å si», det skriver Daily Beast. Det har ført til at en av dronning Elizabeths nære venner ser rødt.

Hun mener at hertugparet kunne landet på den konklusjonen tidligere, da det var tydelig at dronningen var døende. Hun forteller at avdøde dronning Elizabeth slet med både synet, hørselen og lett ble forvirret den siste tiden i livet.

- Ondskap

- Det var da Meghan og Harry skulle holdt munnen sin lukket. De valgte heller å produsere en endeløs strøm av utrolig sårende filmer og intervjuer som angrep livsverket hennes, sier venninnen og fortsetter:

- At Harry annonserte at han skulle skrive en bok når bestemoren ikke bare nylig hadde blitt enke, men også var i ferd med å dø selv, noe han også må ha visst - vel, ondskapen i det tar pusten fra meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer