Hertuginne Meghan:

Omtales som «den vanskelige hertuginnen»

For andre gang på kort tid mister Meghan en ansatt.

I HARDT VÆR: Meghan har fått rykte på seg for å være vanskelig å jobbe med etter at to av hennes nærmeste ansatte har sagt opp jobben. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Meghan har fått rykte på seg for å være vanskelig å jobbe med etter at to av hennes nærmeste ansatte har sagt opp jobben. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For syv måneder siden giftet den tidligere skuespilleren Meghan Markle (37), som hun het den gang, seg inn i den britiske kongefamilien, og fikk med det tittelen som hertuginnen av Sussex.

Fra utsiden ser det ut til at hun har funnet seg godt til rette i sin nye rolle, men angivelig er ikke alt fryd og gammen i Meghans innerste sirkel.

37-åringen har gjennomført en rekke suksessfulle kongelige oppdrag, og i september imponerte hun mange da hun involverte seg i utgivelsen av kokeboken «Together: Our Community Cookbook». Likevel er det ofte saker av den mindre positive sorten som når ut til mediene.

Nå er det nemlig mye snakk om at Meghan skal være vanskelig å jobbe med, og ifølge Express går hun under kallenavnet «Dutchess Difficult», som på norsk kan oversettes til «den vanskelige hertuginnen».

At to av Meghans nærmeste ansatte har sagt opp stillingene sine, har ikke hjulpet på hertuginnens nåværende rykte.

Trakk seg fra jobben

Det var i midten av november det ble kjent at hertuginnens personlige assistent, Melissa Touabti, brått hadde trukket seg fra jobben. Hun hadde da i seks måneder håndtert Meghans timeplan, og hadde en sentral rolle i planleggingen før prinsebryllupet i mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer