Piers Morgan:

Om Meghan: - Må slutte å sutre

TV-profilen går nok en gang hardt ut mot hertuginne Meghan.

KRITISK: Piers Morgan mener hertuginne Meghan er «sutrete», og ber henne velge om hun ønsker å være en del av kongefamilien eller ikke. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Piers Morgan mener hertuginne Meghan er «sutrete», og ber henne velge om hun ønsker å være en del av kongefamilien eller ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske TV-profilen Piers Morgan (54) er kjent for å være svært frittalende, og slenger ofte med leppa - noe som kanskje spesielt har gått hardt utover hertuginne Meghan (38) etter at hun giftet seg inn i den britiske kongefamilien mai i fjor.

54-åringen var blant annet rask til å tenne på alle plugger etter Meghans mye omtalte Wimbledon-besøk tidligere i sommer, og han har også tidligere anklaget henne for å utnytte andre for å oppnå en høyere status.

Nå er det derimot hertugparets kamp mot den britiske pressen som gjør tv-profilen oppgitt. I oktober ble det nemlig kjent at prins Harry (35) og kona saksøker britiske Mail on Sunday som følge av en konflikt de har hatt med avisa over lengre tid.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Det hele bunner i at avisa, som er søsteravisa til Daily Mail, publiserte et privat brev hertuginnen sendte til faren sin, Thomas Markle (75).

- Du klager aldri

Nå har Piers Morgan sett seg kraftig lei av det han omtaler som «sutring» fra Meghans side, skriver US Weekly.

- Jeg synes Meghan må slutte å sutre. Ferdig snakket, uttalte han nylig under British Academy Britannia Awards, før han fortsatte:

- Jeg synes hun er en skuespiller som sutrer for mye. Jeg sier det med stor respekt. Men de mest suksessfulle medlemmene av den britiske kongefamilien: Dronninga, dronningas mor, de mest elskede - de forsto. Du forklarer aldri, du klager aldri, du gjør din plikt, alle elsker deg.

Videre hevder Morgan at det øyeblikket Meghan, som medlem av kongefamilien, begynner å klage, vil folk tenke at hun bør få en bedre følelse av virkeligheten - da hun tross alt «bor i våre dyreste palasser».

OPPGITT: Tv-profil Piers Morgan er lei av klagingen til hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix
OPPGITT: Tv-profil Piers Morgan er lei av klagingen til hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snakket ut for første gang

Morgans krasse uttalelser kommer bare kort tid etter at den tidligere «Suits»-skuespilleren åpnet opp om hvordan hun har slitt med å tilpasse seg sitt «nye liv» i kongefamilien.

Det gjør hun i dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey.»

- Ikke mange har spurt om jeg har det bra, forteller 38-åringen åpenhjertig og ærlig i dokumentaren.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Er det innafor å si at du ikke egentlig er ok, at det virkelig har vært vanskelig? spør journalisten Meghan.

- Ja, svarer hun kontant.

Ingen stor fan

Overfor US Weekly legger ikke Morgan skjul på at han ikke er noen stor fan av hertuginnen, som han tidligere har hevdet å ha hatt et svært nært forhold til - før hun giftet seg inn i den britiske kongefamilien.

Han mener at Meghan droppet ham det øyeblikket hun møtte prins Harry, og at det samme skjedde med flere andre i vennekretsen. I sine nye uttalelser hevder Morgan at Meghan ikke vet hva rollen hennes innebærer.

KRITISK: Piers Morgan mener at hertuginne Meghan er for opptatt med å være kjendis, og at hun ikke er klar over pliktene hun har som medlem av kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Piers Morgan mener at hertuginne Meghan er for opptatt med å være kjendis, og at hun ikke er klar over pliktene hun har som medlem av kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

54-åringen påpeker nemlig at både den britiske kongefamiliens eiendommer og sikkerhet blir betalt av skattebetalerne i Storbritannia.

- Med det kommer en følelse av plikt, og jeg tror ikke Meghan helt har skjønt hva denne plikten innebærer. Hun er for opptatt med å være kjendis, og underviser oss i hvordan vi bør leve livene våre. Og det er ikke et veldig smart trekk, sier Morgan.

Videre mener TV-profilen at Meghan må velge om hun ønsker å være kongelig eller ikke, da «ingen tvinger henne og Harry til å være aktive kongelige». Han påpeker at det tross alt er prins William (37) som en dag skal bli landets konge.

LES OGSÅ: Tar uventet pause etter presset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer