Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Om kongeparet: - Det ble stille

Durek Verrett deler sin opplevelse om da han spurte kongeparet om tillatelse til å fri til Märtha.

BA OM TILLATELSE: Durek Verrett ba kongeparet om tillatelse til å fri til prinsesse Märtha Louise. Foto: Svein Brimi
BA OM TILLATELSE: Durek Verrett ba kongeparet om tillatelse til å fri til prinsesse Märtha Louise. Foto: Svein Brimi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kokte mildt sagt i både norske og utenlandske medier da prinsesse Märtha Louise (51) i mai 2019 kunne avsløre at hun hadde funnet lykken med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (48).

Oppmerksomheten rundt paret har ikke roet seg siden den gang, og i juni kom beskjeden om at de to hadde forlovet seg.

Åpner opp i nytt intervju

- Kjærlighet dømmer ikke hvor man kommer fra eller hvem man er som mennesker. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Og vi er glade for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn, skrev paret den gang i en pressemelding.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Paret har nylig latt seg intervjue av det amerikanske magasinet Town & Country, og i det avsløres flere detaljer om planleggingen av frieriet.

Verrett forteller blant annet om da han skulle be kong Harald (85) og dronning Sonja (85) om lov til å gifte seg med prinsessen.

Overfor magasinet beskriver 48-åringen øyeblikket som både «nervepirrende» og «veldig kjærlig».

- Et øyeblikk stillhet

- Dronningen spurte meg om mine fremtidige planer og om jeg ville ha muligheten til å ta vare på henne (Märtha, journ.anm.) og barna, uttaler Verrett om samtalen og legger til:

- Det ble stille et øyeblikk, og jeg tror det var den delen som skremte meg mest. Men de sa ja.

OPPRØRTE: Durek Verrett og Märtha Louise fortalte om motstanden de har møtt etter at de annonserte forlovelsen. Video: Instagram/@shamandurek Vis mer

I intervjuet legger prinsesse Märtha Louise til at hun har tjent sine egne penger i 20 år, hvorpå Verrett innrømmer at han er tradisjonell og at godkjenning fra både kongeparet og døtrene til prinsessen var avgjørende.

- De er mitt solskinn, mitt lys, mitt alt, sier han videre om prinsessens tre barn.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med kommunikasjonssjef for Slottet, Guri Varpe, for en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

Dagbladet har også forsøkt å komme i kontakt med managementet til Durek Verrett og prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, for en kommentar til saken - foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: - Sendte fryktelige e-poster

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer