Oi, her gjør han det igjen!

Prinsen med tabbe nummer to på én måned.

MED BARNEBARNA: Prinsen var tilstedet ved et offentlig arrangement sammen med sine barnebarn, Felix og Nikolai. Foto: Stella Pictures
MED BARNEBARNA: Prinsen var tilstedet ved et offentlig arrangement sammen med sine barnebarn, Felix og Nikolai. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Dronning Margrethes gemal, prins Henrik (76), startet året med en real kongeblemme, da han var vert for nyttårsselskapet på Amalienborg sammen med sin kone.

Prinsen lot seg nemlig forevige med buksesmekken åpen, noe som skapte overskrifter i den royale pressen i Skandinavia.

«Om den åpne gylfen i prinsens benklær skyltes at magen sperret for utsikten til glidelåsen, vites ikke. I hvert fall var 'Tivoli åpent", da han og dronningen ønsket regjeringen, representanter for det offisielle Danmark og hoffet velkommen», skrev Ekstra Bladet den gang om hendelsen.

Det har ennå ikke gått én måned siden det flaue opptrinnet, men prinsen har tydeligvis ikke lært av sine feil.

«Kanskje har prinsen brukt opp tabbekvoten for dette året allerede», spurte Seher.no etter den første buksetabben. Så feil kunne vi ta.

Da Henrik onsdag deltok på et arrangement sammen med sine barnebarn, Felix og Nikolai, fikk fotografene tatt nok et bilde av prinsen med smekken åpen.

Hvor lang tid det vil gå før det skjer igjen, vil vi denne gangen ikke spekulere i.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk den kongetabben!