Prins Harry og hertuginne Meghan:

«Offentlig ydmykelse»

Skal være en spesiell grunn til at Archie og Lilibet fikk prins- og prinsessetittel nå.

ENDRER: Det britiske kongehuset har omsider oppdatert sine hjemmesider. Foto: Saeed Khan / AFP / NTB
ENDRER: Det britiske kongehuset har omsider oppdatert sine hjemmesider. Foto: Saeed Khan / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden dronning Elizabeths død i september i fjor, har prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) ventet på at Buckingham Palace skulle gi deres to barn, Archie (3) og Lilibet (1), prins- og prinsessetitlene de hadde krav på.

Det har i lang tid vært kjent at hertugparet har ønsket at barna deres skal få bruke titlene, og vært frustrert over at kongehuset ikke umiddelbart gjorde endringer.

HARRY-HÅP: Svaret til kong Charles har ført til ytterligere spekulasjoner om forholdet mellom far og sønn. Video: Twitter. Vis mer

Det skal være en spesiell grunn til at Buckingham Palace gjorde endringene først nå, skriver The Telegraph.

Palasset skal nemlig ikke ha hatt som plan å oppdatere titlene før det ble kjent at hertugparet ble kastet ut av Frogmore Cottage.

Samtidig som de ble bedt om å forlate huset, skal palasset ha tilbudt seg å oppdatere titlene deres som et plaster på såret, skriver The Telegraph videre.

En venn nær paret oppfatter tidspunktet for det hele som et bevisst forsøk på å smiske seg unna den «offentlige ydmykelsen» av paret.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Utkastelsen fra familiehjemmet ble først kjent i begynnelsen av mars, men paret skal ha blitt bedt om å forlate huset allerede i januar.

Det var først i forrige uke, i forbindelse med Lilibets dåp, det ble kjent at de hadde fått ta i bruk titlene, og at det britiske kongehuset omsider hadde oppdatert sin hjemmeside.

En kongelig kilde insisterer på at det alltid var planen å vente med oppdateringen til hertugparet selv annonserte nyheten.

LES OGSÅ: - Neppe tilfeldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer