Prins Harry:

- Ødela min mentale helse

Prins Harry åpner opp både privatlivet og forholdet til britisk presse.

ÅPEN: I et nytt intervju forteller prins Harry at britisk presse har vært både giftig og ødeleggende. Her sammen med hertuginne Meghan i 2020. Foto: Doug Peters/ EMPICS/ NTB
ÅPEN: I et nytt intervju forteller prins Harry at britisk presse har vært både giftig og ødeleggende. Her sammen med hertuginne Meghan i 2020. Foto: Doug Peters/ EMPICS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (36) og hans liv har den siste tiden vært bredt omtalt. Nå har han gjestet «The Late Late Show» med James Corden (42), og der innrømmer han at han trakk seg tilbake fra kongehuset fordi britisk presse ødela hans mentale helse.

Ifølge Sky News mener han at pressen har vært både «giftig» og «ødeleggende» for helsen hans.

Prinsens opptreden skjedde som sagt i forbindelse med James Cordens talkshow, der prinsen deltok på det svært populære innslaget «Carpool Karaoke». Duoen har vært venner i flere år, og for kort tid siden ble prinsen og talkshow-verten observert sammen i Hollywood, der de reiste rundt med en dobbeltdekkerbuss, ifølge People.

Nå er altså intervjuet sluppet, og prinsen åpner seg om både stort og smått.

Åpnet seg

I intervjuet, som fant sted over en kopp britisk te, var prinsen svært ærlig om hvorfor han trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter. Han hevder også at han «ikke trakk seg unna», men at han så seg nødt til å forlate kongehuset på grunn av pressen.

- Jeg gjorde det enhver ektemann og far ville gjort - jeg trenger å få familien min ut derfra, sier han, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer