FLYTTER HJEM: Sarah Ferguson har flyttet inn hos eks-mannen, og snart drar de på skiferie med døtrene Beatrice og Eugenie Foto: All Over Press
FLYTTER HJEM: Sarah Ferguson har flyttet inn hos eks-mannen, og snart drar de på skiferie med døtrene Beatrice og Eugenie Foto: All Over PressVis mer

Nytt samliv for prinseparet

Da Sarahs hjem brant opp flyttet hun hjem til prins Andrew.

SEHER.NO: Fergie er flyttet hjem!

I foorige uke satte eks-hertuginnen fyr på sin egen leilighet med et duftlys. Som en ekte gentleman tilbød prins Andrew henne tak over hodet. Hun bor nå i hans kongelige gemakker på Windsor utenfor London. Men ordningen sies å være midlertidig, inntil håndverkerne har fått skikk på "Fergies" eget hjem.

- Det er lenge siden de har delt et hjem, men forrige ukes begivenheter har gjort det umulige mulig, sier en kongelig kilde til The Sun.

Men Andrews høflige og vennlige gest vil skape sinne i kongefamilien. Prins Philip har ikke sankket med Sarah siden hun gikk fra sønnen i 1992.

- Dette er en utvikling prins Philip setter svært liten pris på. Han har fryktet at noe slikt skulle skje, sier den kongelige kilden til The Sun.

Nå ventes det at Sarah skal bo hos Andrew i to uker, før de drar sammen med sine to døtre Beatrice (19) og Eugenie (17) på skiferie i Sveits.

Nylig solgte prins Andrew parets tidligere ekteskaplige hjem, Sunninghill for 170 millioner kroner. Dette er penger han ikke trenger dele med eks-kona på grunn av en ektepakt. Med Sarah i huset får nok pengene bein å gå på...