Nytt naken-sjokk for det britiske kongehuset

Hertuginne Catherines tremenning vil vise seg fram på trykk i Evas drakt.

KONGELIG SLEKTNING: Hertuginne Catherine, er neppe begeistret over at tremenningen Katrina Darling bruker deres slektskap til å fremme sin stripper- og nakenmodell-karriere. Nå har Darling også takket ja til å stille opp i herrebladet Playboy. Foto: Fame Flynet Norway/Splash
KONGELIG SLEKTNING: Hertuginne Catherine, er neppe begeistret over at tremenningen Katrina Darling bruker deres slektskap til å fremme sin stripper- og nakenmodell-karriere. Nå har Darling også takket ja til å stille opp i herrebladet Playboy. Foto: Fame Flynet Norway/Splash Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stripperen og burleskdanseren Katrina Darling (22) nølte ikke med å utnytte sin kongelige tilknytning, etter at hun fant ut at hun er tremenningen til prins Williams kone, hertuginne Catherine (30).

I mars fremførte skapte hun overskrifter da hun gikk på burleskscenen iført prinsessekrone og britiske flagg, før hun stod igjen i bare en liten truse.

Nå har Darling sagt ja til en ny og høyt profilert nakenjobb. I september vil hun posere for det amerikanske herrebladet Playboy.

Ifølge nettsiden Contactmusic vil Darling denne gangen vise seg fram helt naken over åtte sider i bladet.

Darling har ikke noe kontakt med sin berømte slektning, men har tidligere ønsket både hertuginnen og prins William velkommen til et av sine lettkledde danseshow.

- De er velkommen til å se meg opptre, men jeg overlever hvis de ikke kommer, sa hun i mars til New York Post.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lagerfeld kritiserer Kates søster

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer