Nytt kongelig bryllup i Monaco?

- De er ikke forlovet... Ennå.

GIFTER SEG?: Charlotte Casiraghi og Alex Dellal viser seg ofte tett omslynget. Det hevdes at Alex har planer om å fri. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG?: Charlotte Casiraghi og Alex Dellal viser seg ofte tett omslynget. Det hevdes at Alex har planer om å fri. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I juli neste år skal fyrst Albert av Monaco gifte seg med sin Charlene Wittstock. Nå kan det gå mot et nytt bryllup i Monaco.

Flere kilder melder nemlig nå at prinsesse Carolines datter, Charlotte Casiraghi (24), snart kommer til å utveksle forlovelsesringer med sin kjæreste, Alex Dellal (27).

Britiske Telegraph skriver blant annet at Dellal planlegger å fri til Casiraghi.

«Alex og Charlotte viser seg ofte sammen side om side, tett omslynget hverandre. Og de skjuler ikke hvor forelsket de er i hverandre», skriver Svenskdam.se.

- De er ikke forlovet... Ennå. Men de har vært sammen i flere år, så det er en god mulighet, forteller Dellals søster Alice.

27-åringens søster forteller også at hun er svært glad i sin brors valg av kjæreste.

- Charlotte er helt fantastisk. Jeg elsker henne.

De kongelige bryllupene har nærmest stått i kø den siste tiden. Bare i sommer har svenske kronprinsesse Victoria og hennes Daniel giftet seg. Det samme har prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann, og greske prins Nikolaos og hans Tatiana Blatnik.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Julibryllup for Albert og Charlene