Nytt frontalangrep på Ari

- Politisk motivert kritikk, raser Ari Behn.

KRASS: Unnskyld, men må jeg ha lov til å falle besvimet om av latter? Og hvorav denne forkjærlighet for boktstaven h i utlyd? Barnemoren er som kjent meget interessert i åndelighet og engler, og i den sammenhengen passer de bisarre navnene, hva vet je Foto: SCANPIX
KRASS: Unnskyld, men må jeg ha lov til å falle besvimet om av latter? Og hvorav denne forkjærlighet for boktstaven h i utlyd? Barnemoren er som kjent meget interessert i åndelighet og engler, og i den sammenhengen passer de bisarre navnene, hva vet je Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Finn-Erik Vinje mener navnene Märtha Louise (36) og Ari Behn (36) har valgt for sine barn er bisarre og utidige. Den pensjonerte språkbrukeren kommer med den knallharde kritikken på sin egen blogg på internett, der han til og med bruker nylig døpte Emma Tallulah som argument for å avskaffe monarkiet, skriver Dagbladet.

"Den nyfødte Emma Tallulah" er tronarving - et stykke ute i rekken, riktignok, men likevel. Teoretisk foreligger altså den risiko - må Gud forbyde - at vi får et statsoverhode i Norge som heter dronning Emma Tallulah! Derfor, og av en rekke andre grunner, er det på tide å avskaffe monarkiet", skriver han.

Ifølge avisen beskriver Vinje det som latterlig navne-anstaltmakeri å kalle barna Emma Tallulah, Maud Angelica og Leah Isadora.

"Unnskyld, men må jeg ha lov til å falle besvimet om av latter? Og hvorav denne forkjærlighet for boktstaven h i utlyd? Barnemoren er som kjent meget interessert i åndelighet og engler, og i den sammenhengen passer de bisarre navnene, hva vet jeg?".

For kort tid siden ble tidligere soussjef ved slottet, Carl-Erik Grimstad, av Ari Behn beskyldt for å ha spredd nedrig sladder om kongehuset i åtte år. Og Vinje legger ikke skjul på sin nære forbindelse med Grimstad.

- Vi er gode venner, men jeg har ikke snakket med ham om dette, sier han til avisen.

Ari Behn har vært i mang en mediestorm de siste årene. Også denne gang slår han tilbake mot kritikken.

- Vinje har gang på gang vist at han har en politisk motivert kritikk mot meg og min familie. Dette har pågått i mange år, og er ikke noe nytt, mener han.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ari: - En personlig vendetta 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer