GIFTER SEG: Ifølge BBC har Zara Phillips gitt sitt ja til kjæresten Mike Tindall. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Ifølge BBC har Zara Phillips gitt sitt ja til kjæresten Mike Tindall. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nytt bryllup i kongefamilien

Prinsesse Annes datter har forlovet seg.

Publisert
SEHER.NO: Kort tid etter at det ble kjent at tronarvingen skal gifte seg med sin kjæreste Kate Middleton 29. april, har et nytt medlem av den britiske kongefamilien bestemt seg for å smis i hymens lenker.

Zara Phillips (29), den nest eldste av barna til prinsesse Anne, har gitt sitt ja til rugbyspilleren Mike Tindall (32), ifølge BBC News.

Nyheten skal ha blitt mottatt med glede av dronning Elizabeth.

- Nok en hyggelig melding om forlovelse i den britiske kongefamilien… Dronning Elizabeth fryder seg sikkert over nyheten om at nok et barnebarn nå skal gifte seg og stifte familie.

- Zara Phillips og Mark Tindall har vært samboere i noen år – og rugbyspilleren er godt likt i kongefamilien, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.Zara Phillips har i mange år vært en av Storbritannias fremste sprangryttere, og vant individuelt gull i VM i Tyskland i 2006.

Foreløpig er det ikke kjent når hun og Tindall planlegger å gifte seg.

- Det mest naturlige er vel kanskje at de gifter seg etter fetter William og hans Kate. Men man skal aldri si aldri… De kan jo faktisk  hende at Zara og Mark gifter seg først  – med William og Kate som gjester i bryllupet. Som en generalprøve…

- Og Zaras bryllup vil jo uansett bli langt mindre enn prinsebryllupet i april – og trolig finne sted på Windsor slott, sier Totland til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - De gløder av lykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer