Nytt bryllup i fyrstefamilien

Seks måneder etter sitt første bryllup går playboyprinsen til alters igjen.

BRYLLUP: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i fjor sommer i Monaco med bikkja som brudepike.
 Foto: All Over Press
BRYLLUP: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i fjor sommer i Monaco med bikkja som brudepike. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den kjekke playboyprinsen Andrea Casiraghi giftet seg i sommer med den styrtrike arvingen Tatiana Santo Domingo under en romantisk seremoni på fyrstepalasset i Monaco.Bryllupet skjedde på prinsesse Dianas dødsdag - 31. august.

Hele fyrstefamilien - inkludert Andreas onkel Albert og hans mor, prinsesse Caroline, var på plass for å hylle ekteparet. Festen ble holdt i hagen i strålende solskinn.

Ettersom Andrea og Tatiana ble foreldre til en liten gutt i mars var paret nødt til å gifte seg om sønnen skulle bli arvebrettiget til fyrstedømmet.

Kan bli fyrste

Forblir Albert og Charlene barnløse, vil trolig Andrea en dag ta over som fyrste, etter hans mor Caroline.Dermed er det viktig å ha alle formalitetene på plass i henhold til Monacos grunnlov, slik at hans sønn en dag kan overta fyrstedømmet.

Andrea har tidligere levd et utsvevende liv i Paris, men det ser nå ut som playboyprinsen har roet seg og funnet seg til rette i sin nye rolle som familiefar.

Ifølge Hello Magazine skal Andrea og Tatiana nå fornye ekteskapsløftene i en romersk-katolsk seremoni i Gstaad i Sveits 1. februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer