Nytt bryllup i fyrstefamilien

Seks måneder etter sitt første bryllup går playboyprinsen til alters igjen.

BRYLLUP: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i fjor sommer i Monaco med bikkja som brudepike.
 Foto: All Over Press
BRYLLUP: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i fjor sommer i Monaco med bikkja som brudepike. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den kjekke playboyprinsen Andrea Casiraghi giftet seg i sommer med den styrtrike arvingen Tatiana Santo Domingo under en romantisk seremoni på fyrstepalasset i Monaco.

Bryllupet skjedde på prinsesse Dianas dødsdag - 31. august.

Hele fyrstefamilien - inkludert Andreas onkel Albert og hans mor, prinsesse Caroline, var på plass for å hylle ekteparet. Festen ble holdt i hagen i strålende solskinn.

Ettersom Andrea og Tatiana ble foreldre til en liten gutt i mars var paret nødt til å gifte seg om sønnen skulle bli arvebrettiget til fyrstedømmet.

Kan bli fyrste

Forblir Albert og Charlene barnløse, vil trolig Andrea en dag ta over som fyrste, etter hans mor Caroline.

Dermed er det viktig å ha alle formalitetene på plass i henhold til Monacos grunnlov, slik at hans sønn en dag kan overta fyrstedømmet.

Andrea har tidligere levd et utsvevende liv i Paris, men det ser nå ut som playboyprinsen har roet seg og funnet seg til rette i sin nye rolle som familiefar.

STORSLÅTT: Andrea og Tatiana fikk låne Fyrstepalasset av Andreas onkel, fyrst Albert, til sitt første bryllup. All Over Press Foto: All Over
STORSLÅTT: Andrea og Tatiana fikk låne Fyrstepalasset av Andreas onkel, fyrst Albert, til sitt første bryllup. All Over Press Foto: All Over Vis mer

Ifølge Hello Magazine skal Andrea og Tatiana nå fornye ekteskapsløftene i en romersk-katolsk seremoni i Gstaad i Sveits 1. februar.

Har booket kirke

Fyrstehuset i Monaco ønsker - som vanlig - ikke å kommentere opplysningene, men ifølge Hello er allerede kriken, St. Josef, booket.

Bryllupet skal gå over flere dager, og allerede 31. januar braker det løst med et fondue-party. I tillegg til den tradisjonelle bryllupsmiddagen 1. februar er også gjestene invitert til bryllupsbrunch på Palace Hotel 2. februar.

Tatiana har gått på en privat boardingskole i Gstaad, og er derfor svært knyttet til stedet. Det skal være årsaken til at lden lille landsbyen i Sveits er valgt.

Skolen, som heter Le Rosey, har også hatt andre kongelige studenter. Kronprins Guillaume av Luxembourg, kong Albert II av Belgia, kong Juan Carlos av Spania og Marie Chantal har alle vært studenter ved skolen...

LES OGSÅ: Leter etter ny barnepike

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer