Nyter sin siste jul sammen med familien

Nyforlovede Kate Middleton og prins William tilbringer ikke julen sammen.

FØRSTE JUL SOM FORLOVET: Dette er Kate Middleton og prins Williams første jul sammen, som et forlovet par. Men de feirer den ikke sammen. Foto: Reuters
FØRSTE JUL SOM FORLOVET: Dette er Kate Middleton og prins Williams første jul sammen, som et forlovet par. Men de feirer den ikke sammen. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO:  Dette er Kate Middleton og prins Williams første jul sammen som et forlovet par - men de tilbringer den ikke sammen.

28-åringen nyter julen sammen med sin familie i Berkshire, mens hennes kongelige forlovede gjør seg ferdig med sine millitære plikter.

Dette blir Kates siste julefeiring sammen med familien - moren Carol, faren Michael, søsteren Philippa og broren James - neste år kommer hun til å tilbringe dagen sammen med kongefamilien, skriver DailyMail.

Kate og William går også glipp av kongefamiliens middag i dronning Elizabeths hus i Norfolk.

De er imidlertid ikke det eneste unge paret som vil gå glipp av sammenkomsten, nyforlovede Zara Phillips og Mike Tindall, vil heller ikke være til stede, ettersom de befinner seg i Gloucestershire.


 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får kraftige advarsler før bryllupet