Kronprinsfamilien og sommerferie:

Nyter norsk sommer etter familietur til Ibiza

Deler nye sommerbilder.

NYE BILDER: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus har ferie på landstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Nå har de delt nye biler fra sommerferien sin. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
NYE BILDER: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus har ferie på landstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Nå har de delt nye biler fra sommerferien sin. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke nøt kronprinsfamilien late dager på den eksotiske øya Ibiza i Middelhavet. Hele familien var samlet, og nøt hverandres selskap med aktiviteter som blant annet bading og båtturer.

Dette var etter det Se og Hør erfarer første gang kronprinsfamilien har reist på ferie til den spanske øya, og kronprins Haakon (45) og kronprinsesse Mette-Marit (45) ankom Ibiza sammen barna - prinsesse Ingrid Alexandra (15) og prins Sverre Magnus (13) - forrige mandag.

Nå har familien på fire imidlertid kommet tilbake til gamlelandet, og har tatt turen videre til Sørlandet - hvor de skal feriere på landstedet Vogts Villa på Dvergsøya.

Nye bilder

Landstedet ligger utenfor kronprinsessens fødeby, Kristiansand. Ifølge NRK skal kronprinsfamilien ha base på den flotte sørlandsøya resten av sommeren. Kronprinsfamilien har flere år på rad leid villaen, og i år er intet unntak.

I forbindelse med at kronprinsfamilien nå trekker seg tilbake og nyter noen avslappede feriedager i naturskjønne omgivelser på Sørlandet, har det også blitt offentliggjort nye sommerbilder av Norges kronprinsfamilie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer