Nyheten om Mette-Marit gikk verden rundt

Og kronprinsessen solgte ut raskere enn Birken.

LOPPEMARKET VERDENS RUNDT: «Kronprinsesse Mette-Marit vil forhåpentligvis inspirere det danske og svenske kongehuset», skriver blant annet Billedbladet. Foto: Se og Hør/Faksimiler
LOPPEMARKET VERDENS RUNDT: «Kronprinsesse Mette-Marit vil forhåpentligvis inspirere det danske og svenske kongehuset», skriver blant annet Billedbladet. Foto: Se og Hør/Faksimiler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kunne Seoghør.no melde at kronprinsesse Mette-Marit (38) selger sin klær på det nystartede nettstedet Bloppis.no. Siden har nyheten gått verden rundt.

Spanske, engelske, tyske, svenske og danske medier har alle hatt nyheten som toppsak på sine nettsider.

I engelske Hello – et av verdens største kjendisblader – hylles Mette-Marit som en moderne prinsesse.

- Hun gir kongelige motetrender en ny moderne tvist, skriver bladet under overskriften «Modern Mette-Marit auctions off her wardrobe online».

- Sannsynligvis er ikke Mette-Marit en av de mest elegante og glamorøse prinsessene, skriver den spanske storavisen El Pais etter å ha tittet på hva kronprinsessen selger. Men også spanjolene skryter av Mette-Marits initiativ som en trend i samfunnet.

- Besparelsene, bærekraft og ansvarlig forbruk er stadig viktigere verdier for vanlige folk ... og også for kongelige, skriver avisen.

«Kronprinsesse Mette-Marit vil forhåpentligvis inspirere det danske og svenske kongehuset», skriver blant annet Billedbladet.

Bloppis.no er et loppemarked på nettet der brukerne kan kjøpe og selge moteklær, sko og tilbehør. Ikke overraskende ble kronprinsessens private loppemarked utsolgt på rekordtid. Mette-Marit la ut ni produkter, blant annet en Marni Blazer til 2500 kroner, veske fra Miu Miu (4500 kroner) og Prada peeptoe-pumps med sløyfe til 2200 kroner.

- Kongelig digitalt loppemarked utsolgt raskere enn Birken, slår Bloppis.no fast i en pressemelding.
 

- De ni plaggene som ble donert fra Kronprinsesse Mette-Marit ble lagt ut puljevis, og ble hver gang solgt ut rekordraskt – noen i løpet av sekunder. Kronprinsessens brukte klær, sko og vesker samlet til sammen inn over 17.000 kroner til Miljøagentene – barnas miljøorganisasjon, står det i pressemeldingen. 

Se hva Mette-Marit selger på Bloppis.no her.

I tillegg til kronprinsessen selger også kjente fjes som redaktør og «Skal vi danse»-deltager Ellen Arnstad (46) og Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal (39) sine private skatter på bloppis.no, som er en del av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.

Bloppis  ble lansert mandag 11. juni og siden da er det registrert over 100.000 besøkende på nettstedet, som har som mål å skape en folkeaksjon for å gjøre gjenbruk trendy. På Bloppis  kan man, som Kronprinsessen, gi bort eller selge klærne man ikke lenger har bruk for selv.

-  Mange av klærne våre kan gjenbrukes i stedet for å kastes. Beskytt miljøet på en enkel og morsom måte, sier H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit.

-  Bloppis.no har hatt en fantastisk start, blant annet takket være kronprinsesse Mette-Marit.Hun er nå med på å sette fokus på gjenbruk av klær og tilbehør som treffer alle norske kvinner. Vi har alle noe i skapet som vi kan unnvære og dele. Dette er innovasjon, trendy og miljøvennlig. Ja,rene kinderegget!, sier forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media.

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kan du kjøpe Mette-Marits veske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer