Prinsesse Diana:

Nye opptak avslører: Diana skyldte sykdommen på Charles

Prinsesse Diana mente ektemannens kommentar trigget noe i henne. 

NYGIFTE: Diana og Charles så svært forelskede ut på bryllupsdagen sin i 1981. I nye opptak kommer det fram at forholdet kanskje ikke var så rosenrødt som først antatt. Foto: NTB scanpix 
NYGIFTE: Diana og Charles så svært forelskede ut på bryllupsdagen sin i 1981. I nye opptak kommer det fram at forholdet kanskje ikke var så rosenrødt som først antatt. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

I 1992 fikk forfatter Andrew Morton massiv oppmerksomhet da han ga ut boka «Diana: Her True Story – in Her Own Words», som var basert på prinsesse Dianas liv.

I ettertid ble det kjent at det var Diana selv som hadde spilt inn og sendt Morton timelange lydopptak, der hun blant annet snakket åpenhjertig om det ulykkelige ekteskapet med prins Charles (68).

I forbindelse med at det nå er 20 år siden prinsessen av Wales døde i en tragisk bilulykke, har forfatteren delt hemmelige lydopptak med nettsider som Daily Mail og People, der Diana blant annet forteller om problemene hun hadde med spiseforstyrrelser.

- Desperat

- Bulimien startet uka etter at vi forlovet oss. Ektemannen min holdt meg rundt livet og sa: «Du er litt lubben rundt her», og det trigget noe i meg, forteller Diana i opptakene People har fått tilgang til.

Bulimi er ifølge Rådgivning om spiseforstyrrelser en lidelse som kjennetegnes av episoder med overspising, etterfulgt av at man spyr opp maten igjen. Mange bruker legemidler for å få til dette. Andre overtrener eller faster for å kompensere for overspisingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer