Ingrid Alexandra

Nye detaljer avslørt

Prinsessen har bodd på slott hele sitt liv. Nå regjerer hun over to rom og kjøkken på Grünerløkka.

STIVE PRISER: Prinsesse Ingrid Alexandras leilighet koster etter de Se og Hør erfarer rundt 20.000 i månedsleie. Foto: NTB
STIVE PRISER: Prinsesse Ingrid Alexandras leilighet koster etter de Se og Hør erfarer rundt 20.000 i månedsleie. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør kunne forrige uke avsløre at prinsesse Ingrid Alexandra (19) hadde nådd en ny milepæl i livet.

Kronprinsesse Mette-Marits (50) datter hadde flyttet for seg selv fra storslåtte Skaugum til bydelen Grünerløkka på Oslos østkant.

DETALJER AVSLØRT: Nå kan Se og Hør avsløre flere detaljer rundt Ingrid Alexandras flytting til Oslo. Foto: Faksimile/Se og Hør
DETALJER AVSLØRT: Nå kan Se og Hør avsløre flere detaljer rundt Ingrid Alexandras flytting til Oslo. Foto: Faksimile/Se og Hør Vis mer

Nå kan Se og Hør avsløre at prinsessen bor som mange andre på hennes egen alder, i en liten toroms på rundt 40 kvadratmeter.

Du kan lese hele saken og se illustrasjoner i plussaken under:

Leiligheten hennes ligger ikke langt unna Elvebakken videregående skole, som hun gikk ut fra for siste gang i mai. En av grunnene til at hun har slått seg til her, skal være at flere av vennene hennes også har base på populære «Løkka».

«JAGET»: Det blir dramatiske scener da jegerne kjører i helene på Märtha Louise og Tinashe Williamson. Video: TV Norge. Reporter: Celina Morken Vis mer

Betaler rundt 20 000 i måneden

Ingrid er trolig ofte gjest hjemme hos mamma og pappa på Skaugum. Som for andre unge som har flyttet hjemmefra er det alltid deilig å komme hjem til søndagsmiddag hos mor og far.

Men Ingrid setter nok stor pris på friheten hun har fått etter at hun flyttet til egen leilighet. Selv om hun neppe har hatt leggetider de siste årene kan hun nå ha gjester på besøk og hygge seg uforstyrret, uten å tenke på andre i husstanden.

Etter de Se og Hør erfarer bor prinsesse Ingrid Alexandra nå i en leid leilighet, som står registrert på en av Norges største eiendomsinvestorer. leieprisen for leiligheten skal ligge på om lag 20 000 kroner i måneden, står det i plussaken.

PÅ EGENHÅND: Ingrid Alexandra leier leilighet på Løkka. Her fra en tidligere anledning. Foto: Lise Åserud/NTB
PÅ EGENHÅND: Ingrid Alexandra leier leilighet på Løkka. Her fra en tidligere anledning. Foto: Lise Åserud/NTB Vis mer

Planene klare

I høst arbeider hun som skoleassistent og miljøarbeider ved Uranienborg skole i Oslo, den samme skole som hun gikk 10. klasse.

Etter jul venter førstegangstjeneste i militæret for Norges kommende dronning. Da skal hun møte i Skjold leir i Indre Troms, hjemmebasen for 2. bataljon og Ingeniørbataljonen.

LES OGSÅ: «Jakten»-Frida fikk kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer