«The Crown»

Nye detaljer avslørt

Den populære serien går mot slutten.

THE CROWN: Sjette og siste sesong av den populære tv-serien er rett rundt hjørnet. Foto: Netflix
THE CROWN: Sjette og siste sesong av den populære tv-serien er rett rundt hjørnet. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sjette og siste sesongpremiere av «The Crown» er rett rundt hjørnet.

Den populære serien avsluttes i år med to deler som lanseres på Netflix henholdsvis 16. november og 14. desember, heter det i en pressemelding fra strømmetjenesten.

I den første delen av den siste sesongen er Elizabeth Debicki (33) tilbake i rollen som prinsesse Diana sammen med Dominic West (53) som prins Charles.

Imelda Staunton (67) spiller fortsatt rollen som dronning Elizabeth mens Rufus Kampa i rollen som prins William og Fflyn Ewards som prins Harry gjør begge sin første opptreden her.

Den siste sesongen dekker hendelser fra 1997 til 2005, og strekker seg over Tony Blairs tid som statsminister (Bertie Carvel).

De fire første episodene i del 1 av den siste sesongen skildrer et blomstrende forhold mellom prinsesse Diana og Dodi Fayed før den skjebnesvangre bilturen som altså skulle koste prinsessen livet.

Del 2 fortelles over seks episoder. Prins William forsøker å gjenoppta livet sitt på Eton etter morens død samtidig som både han og ikke minst monarkiet må hanskes med den offentlige oppmerksomheten og utfordringene som følger med den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.