Prinsesse Ingrid Alexandra:

Nye detaljer avslørt

Prinsesse Ingrid Alexandra er klar for russefeiring.

RØDRUSS: Prinsesse Ingrid Alexandra går nå siste år på Elvebakken videregående skole og er russ i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØDRUSS: Prinsesse Ingrid Alexandra går nå siste år på Elvebakken videregående skole og er russ i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Ingrid Alexandra har fylt 19 år og er snart på vei ut i verden. Kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marits (49) eldste datter går tredje året på Elvebakken videregående i Oslo, hvor hun i år har vært PR-sjef for skolerevyen «For the Culture».

Forestillingen fikk terningkast seks av Avisa Oslo, som beskrev en euforisk stemning. Og under den stående applausen etter endt premiereforestilling, ble en smilende Ingrid Alexandra kalt opp på scenen med resten av PR-gjengen.

Før siste innspurt med eksamener skal Ingrid Alexandra slå ut håret sammen med vennene. Asker-jenta er i år russ, og etter det Se og Hør erfarer med på russebuss fra Ullern.

Venner fra flere skoler

Prinsesse Ingrid Alexandra har en stor vennegjeng.

Både barn av foreldrenes venner, men også venner hun har møtt på Oslo Internasjonale Skole på Bekkestua og Uranienborg skole, hvor hun gikk siste året av ungdomsskolen. Og selvsagt på Elvebakken.

Jentene på russebussen har vært i studio og spilt inn en egen russelåt, som ligger ute på musikkstrømmetjenesten Spotify.

Mer om Ingrid Alexandras ukjente liv kan du lese om i plussaken under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer