Prinsesse Madeleine

Nye bilder vekker oppsikt

Prinsesse Madeleine er endelig tilbake.

HJEMME I SVERIGE: Torsdag var prinsesse Madeleine tilbake i Stockholm for å feire sin mor. Foto: Pelle T Nilsson / SPA
HJEMME I SVERIGE: Torsdag var prinsesse Madeleine tilbake i Stockholm for å feire sin mor. Foto: Pelle T Nilsson / SPA Vis mer
Publisert

I vår ble det kjent at prinsesse Madeleine (41) og familien flytter hjem til Sverige. Etter fem år i Florida i USA er tiden inne for å vende snuten hjemover, og være tettere på familie og gode venner.

Planen var opprinnelig at de skulle være tilbake allerede i august i år, men flyttingen ble utsatt til neste år.

Til tross for utsettelsen gjorde prinsessen kongelig comeback i Stockholm denne uken.

Hun er nemlig på en snarvisitt i hjemlandet for å delta på blant annet to møter med sin mor dronning Silvia (79) og World Childhood Foundation. Sistnevnte er veldedighetsorganisasjonen dronningen er grunnleggeren av, som prinsessen har jobbet for i en årrekke.

KONGELIG: Kronprinsesse Victoria var nylig i Tyskland, og det var særlig en detalj som skapte overskrifter i ettertid. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, Youtube/@kungahuset, NTB. Vis mer

I tillegg til disse møtene deltok også prinsesse Madeleine på en konsert på Lille Akademian i forbindelse med sin mors kommende 80-årsdag.

Bildene derfra viser en glitrende elegant prinsesse, og svenskene er over seg av begeistring for at hun er tilbake.

Stiv prislapp

«Vi er alle overlykkelige over at prinsesse Madeleine er tilbake i Stockholm», skriver Svensk Damtidning.

De tar videre for seg prinsessen stil, og skriver «Prinsesse Madeleines comeback i elegant look - nå kan du gjenskape den».

Det er med andre ord ingen tvil om at det vekker oppsikt hver gang den glamorøse prinsessen er tilbake i det offentlige lys, og svenskene håper nok å få se henne desto mer når hun flytter tilbake permanent.

KONGELIG: De to dronningene sine smykker har fått flere til å lure. Video: Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

I anledning konserten var Madeleine kledd i helsvart. Ifølge UFO No More var den elegante dressjakken fra Balmain x H&M, mens blusen og buksene er signert Veronica Beard. Pumps fra Aquazzura og veske fra Valentino. Sistnevnte verdt drøye 25 000 kroner!

SAMMEN PÅ KONSERT: Prinsesse Madeleine kom til konserten sammen med storebror prins Carl Philip, kong Carl Gustaf, dronning Silvia, danske prinsesse Benedikte og Tord Magnuson. Sistnevnte er gift med kongens søster prinsesse Christina. Foto: Pelle T Nilsson / SPA
SAMMEN PÅ KONSERT: Prinsesse Madeleine kom til konserten sammen med storebror prins Carl Philip, kong Carl Gustaf, dronning Silvia, danske prinsesse Benedikte og Tord Magnuson. Sistnevnte er gift med kongens søster prinsesse Christina. Foto: Pelle T Nilsson / SPA Vis mer
LUKSUSVESKE: Prinsesse Madeleine hadde med seg en vekse til 25 000 kroner. Foto: Pelle T Nilsson / SPA
LUKSUSVESKE: Prinsesse Madeleine hadde med seg en vekse til 25 000 kroner. Foto: Pelle T Nilsson / SPA Vis mer

Hylles av ekspert

- Prinsesse Madeleine ser så kul ut! Så forfriskende å se henne i en dress. Et godt alternativ til festsesongens kjoler og skjørt, forresten, sier mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir, til Se og Hør.

Moteeksperten påpeker så at prinsessen har hentet frem en gammel favoritt i jakken fra samarbeidet mellom H&M og Balmain.

- At hun velger det fremfor «the real deal» sender et signal. Jo da, tilbehøret er fra luksusmerker og til en stiv pris, som veske fra Valentino og sko fra Aquazzura, for ikke å nevne Cartiers ikoniske Love Bracelet med diamanter. Men så er det nettopp det hun er god på da, nemlig å mikse rimelig og dyrt, sier Einarsdóttir, og legger til:

- Fint å se at hun velger svensk mote, selv om det riktignok er fra en kjedebutikk.

LATTER: Se Prinsesse Märtha Louise bli satt ut av spørsmål om bryllupet på ELLE-gallaen Vis mer

Madeleines er som nevnt bare en snartur i hjemlandet denne uken. Men det er slett ikke så lenge til hun dukker opp igjen. Hun kommer nemlig tilbake med mann og barn for å tilbringe tid med familien i julehøytiden, samt feire morens bursdag.

Dronning Silvia har 80-årsdag på lille julaften, og skal feire privat med hele storfamilien rundt seg.

LES OGSÅ: - Vi kan eksplodere