Prinsesse Isabella:

Nye bilder vekker oppsikt: - Wow!

Danskeprinsessen har blitt fjortis.

BURSDAG: Prinsesse Isabella fyller 14 år i dag 21. april. Foto: Kronprinsesse Mary / Det danske kongehus
BURSDAG: Prinsesse Isabella fyller 14 år i dag 21. april. Foto: Kronprinsesse Mary / Det danske kongehus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag fyller prinsesse Isabella av Danmark 14 år. Prinsessen kom til verden 21. april 2007, og er det nest eldste barnet til kronprins Frederik (52) og kronprinsesse Mary (49).

Det danske kongehuset markerer prinsessens 14-årsdag ved å dele en serie med nye bilder av henne - tatt av mamma kronprinsesse Mary.

«Hennes kongelige høyhet prinsesse Isabella har fødselsdag og fyller 14 år i dag. For kronprinsparet er det en stor glede å markere dagen med tre nye bilder av prinsessen, som er tatt i vårsol ved Kancellihuset. Prinsesse Isabella feirer dagen privat», skriver det danske kongehuset på Instagram.

På de tre bildene smiler den nyslåtte fjortisen pent til kamera. På det ene bildet er også familiehunden Grace med.

- Wow

Bildene er tatt ved Kancellihuset på Fredensborg slott, som kronprinsfamilien flyttet til sist helg. Der skal de oppholde seg de neste månedene, skrev kongehuset i en pressemelding tirsdag.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle synes prinsesse Isabella fremstår trygg og moden på de nye bildene.

- Wow, så flotte og naturlige bilder av den nydelige prinsessen. Det er åpenbart at bursdagsbarnet kjenner fotografen godt og føler seg trygg. Og det er kanskje ikke så rart, for det er hennes mor kronprinsesse Mary som har stått bak kamera, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer