Kronprinsesse Victoria:

Nye bilder overrasker: - Wow!

Kronprinsesse Victoria strålte da hun tok imot prisen for «Årets hetero» i helgen.

VANT PRIS: Kronprinsesse Victoria stilte på glamorøst vis opp til fotografering på Haga slott. Foto: Peter Knutson / QX
VANT PRIS: Kronprinsesse Victoria stilte på glamorøst vis opp til fotografering på Haga slott. Foto: Peter Knutson / QX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen fikk kronprinsesse Victoria (43) prisen for «Årets hetero» under Gaygala 2021 i Sverige - i regi av det svenske magasinet QX. Kronprinsessen har i mange år vært opptatt av å tale de homofiles sak, og har LBHTI-personers rettigheter blant sine hjertesaker.

Årets utdeling ble digital som følge av pandemien, men det hindret ikke kronprinsessen i å takke for prisen på staselig vis hjemme på Haga slott.

Der stilte hun til fotografering sammen med den svenske fotografen Peter Knutson - mens hun stolt viste frem prisen som QXs lesere avgjorde at skulle gå til henne.

- Jeg ble virkelig stolt og glad for den fine utmerkelsen fra QXs lesere. Det betyr mye for meg. Takk, innleder kronprinsesse Victoria sitt takkeord på magasinets hjemmesider.

- Wow!

De nye bildene av kronprinsessen begeistrer også Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle. Hun kaller de nye bildene et lysglimt i en ellers mørk tid.

- Wow, så flott! Victoria har virkelig dratt på for å vise sin takknemlighet for prisen. Dette er noe hun brenner for, og hun er nok svært glad for at det blir lagt merke til, sier hun, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer