Prins Nikolai:

Nye bilder: - Må kunne kalles virkelighetens «Royalteen»

Den populære prinsen tilbrakte bursdagen med familien.

FEIRET MED FAMILIEN: Prins Nikolai feiret 23-årsdagen med familien. Her med brødrene Felix og Henrik og søsteren Athena. Foto: Skjuermdump fra Instagram
FEIRET MED FAMILIEN: Prins Nikolai feiret 23-årsdagen med familien. Her med brødrene Felix og Henrik og søsteren Athena. Foto: Skjuermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På søndag er det hele 23 år siden danske prins Nikolai kom til verden på rikshospitalet i København. I november 1999 ble han døpt i Fredenborg slottskirke, og ble konfirmert samme sted 14 år senere.

Til tross for sin unge alder, har prinsen allerede rukket å skape overskrifter både innenlands og utenlands med blant annet en suksessfull modellkarriere.

- Svært populær

Søndag delte det danske kongehuset en bildekarusell av prinsen og søskenflokken i anledning den store dagen. Bursdagsantrekket besto av en lyseblå skjorte og en lysebrun dressbukse.

Til bildene skriver kongehuset at prinsen tilbrakte bursdagen sammen med familien.

- Prins Nikolai er jo det man må kunne kalle virkelighetens «Royalteen»! Modellprinsen er svært populær og skaper overskrifter verden over. Nå med de nye og flotte bursdagsbildene av ham og søskenflokken, sier kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle.

Prins Nikolai er prins Joachims (53) første sønn med ekskona grevinne Alexandra (58). Eksparet har også sønnen prins Felix (20) sammen. Prins Joachim har også barna prins Henrik (13) og prinsesse Athena (10) med sin nåværende kone, prinsesse Marie (46).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.