Hertuginne Meghan:

Nye bilder får fansen til å ta av

Spekulasjonene svirrer heftig etter at hertugparet viste seg denne uken.

SPESIELL GLØD?: Prins Harry og hertuginne Meghan viste seg nylig under et Zoom-møte. Foto: Skjermdump / Instagram
SPESIELL GLØD?: Prins Harry og hertuginne Meghan viste seg nylig under et Zoom-møte. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

I november overrasket hertuginne Meghan (39) mange da hun valgte å fortelle offentligheten at hun hadde mistet sitt ufødte barn samme sommer. Det var ikke kjent at Meghan og prins Harry (36) ventet nok et barn eller at sønnen på snart to år, Archie, skulle bli storebror.

Etter den ærlige avsløringen ble hertuginnen blant annet sammenlignet med vår egen dronning Sonja (83), og Se og Hørs kongehuseksperter forklarte hvorfor det er viktig at kongelige er åpne om vanskelige utfordringer.

ÅPEN: Hertuginne Meghan avslører at hun mistet ufødt barn. Hoffekspertene hyller henne. Video: Caroline Vagle og Anders Johan Stavseng. Vis mer

«Gravidglød»

Meghan og Harry har i etterkant av kronikken i New York Times holdt en forholdsvis lav profil, men tidligere denne uken viste de seg igjen da de overrasket en poesiklasse arrangert av Get Lit - Words Ignite! på Zoom i forbindelse med Black History Month.

De nye bildene av hertugparet har nå blitt grobunn for tilsynelatende endeløse spekulasjoner om at de venter barn igjen.

I kommentarfeltet til Get Lit er det nemlig mange som trekker frem 39-åringens glød, og hevder det er samme glød hun hadde i ansiktet da hun ventet lille Archie.

«Noen er gravid .. Kinnene lyver ikke», skriver en bruker.

«Ut ifra Meghans ansikt vil vi nok se noen små føtter ganske snart», skriver en annen.

SAMME GLØD?: Flere mener at de ferske bildene av Meghn minner mye om hvordan hun så ut mens hun gikk gravid med Archie. Her avbildet i januar 2019. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ NTB
SAMME GLØD?: Flere mener at de ferske bildene av Meghn minner mye om hvordan hun så ut mens hun gikk gravid med Archie. Her avbildet i januar 2019. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ NTB Vis mer

Utallige andre hevder også at Meghan ser gravid ut, men enkelte trekker også frem at både hun og Harry ser bra ut, og at en pause fra offentligheten trolig var det paret trengte.

Verken Meghan eller ektemannen har foreløpig uttalt seg om hvorvidt de venter barn igjen.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Hylles

I november skrev 39-åringen at det hele startet som en vanlig juli-morgen da hun plutselig skjønte at hun mistet sitt andre barn mens hun holdt sin førstefødte i armene.

«Timer senere lå jeg i en sykeseng og holdt ektemannen min sin hånd. Jeg kjente håndflaten og kysset knokene hans, våte av begges tårer», var blant det hun skrev, og fortalte at hun forestilte seg hvordan de skulle komme seg gjennom det.

Hertuginnen skrev videre at når noen snakker ut, åpner de for at andre skal følge etter. Hun fortalte også at sorgen ofte blir lettere når noen bryr seg og ønsker å lytte.

«Ved å bli invitert til å dele vår smerte, tar vi det første steget mot å leges», fortsatte hun, og oppfordret leserne til å spørre hverandre om de har det bra.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, roste hertugparet for åpenheten.

- Jeg tenker det er viktig at Meghan snakker høyt om dette. På den måten fjerner hun tabu, og setter ord på en sorg mange har følt og føler på. For som hun skriver selv er det veldig mange som opplever å spontanabortere, men likevel få som snakker om det, sa Vagle.

Viste seg igjen

Noen uker senere gjorde 39-åringen sin første opptreden etter den hjerteskjærende nyheten. I en to minutters lang videosnutt, som en del av CNNs «Heroes»-serie, dukket nemlig hertuginnen opp. CNN-serien hedrer enkeltpersoner som gir ekstraordinære bidrag til humanitær hjelp og gjør en forskjell i samfunnet.

I videoen hedret Meghan årets mest inspirerende øyeblikk og ikke minst de menneskene som fikk de til å skje.

Den tidligere skuespillerens sterke ord var en slags gjentakelse av New York Times-kronikken, der hun understreket viktigheten av å spørre folk om de har det bra.

LES OGSÅ: - Det er veldig tungt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer