Prinsesse Märtha Louise:

Ny skremmende hendelse for Märtha

Prinsesse Märtha Louise har slitt med stalkere i mange år.

KREVENDE: Prinsesse Märtha Louise har gjennom årenes løp måttet takle flere hendelser knyttet til såkalte «stalkere». Her er hun avbildet på Norwegian Horse Festival i 2019. Foto: Splash News/ NTB
KREVENDE: Prinsesse Märtha Louise har gjennom årenes løp måttet takle flere hendelser knyttet til såkalte «stalkere». Her er hun avbildet på Norwegian Horse Festival i 2019. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At berømte mennesker blir utsatt for såkalte «stalkere», er ikke et ukjent fenomen.

Her i Norge har kjendiser som Vendela Kirsebom (54) og Martine Lunde (25) fortalt om opplevelser med stalkere, mens Tone Damli (33) og Ina Wroldsen (37) for noen år siden gikk til anmeldelse av en mann som i etterkant ble dømt for utpressing og stalking av de to.

Prinsesse Märtha Louise, som fyller 50 år onsdag, har også opplevd å få stalker-fenomenet tett på livet. Se og Hør kan nå eksklusivt avsløre en særlig skremmende hendelse.

Personforfølgelse, eller stalking, innebærer gjentatt oppmerksomhet rettet mot en person som ikke ønsker denne oppmerksomheten, ifølge Store norske leksikon.

Flere episoder

Gjennom årenes løp har det vært flere skremmende hendelser rundt prinsessen. En av episodene - som involverte en mann i 70-årene - er tidligere blitt omtalt i det som skal ha vært en «snill» versjon, som altså ikke avslørte dramatikken som Se og Hør i dag omtaler.

Videre avslører Se og Hørs artikkel, som du kan lese i sin helhet her (krever Pluss-innlogging), at det ikke skal være mange uker siden samme mann forsøkte å komme i kontakt med Märtha og familien igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer