Ny skandalebok ryster kongehuset

- Prins Charles ville avlyse bryllupet kvelden før.

SPILL FOR GALLERIET? En hel verden var bergtatt da prins Charles giftet seg med den unge og vakre Diana. Nå hevder forfatteren Catherine Mayer at prinsen kvelden før vurderte å trekke seg fra giftemålet.  Foto: AP
SPILL FOR GALLERIET? En hel verden var bergtatt da prins Charles giftet seg med den unge og vakre Diana. Nå hevder forfatteren Catherine Mayer at prinsen kvelden før vurderte å trekke seg fra giftemålet. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nok en gang rammes det britiske kongehuset av avsløringer i en ny skandalebok. Denne gangen er det prins Charles som kan skjelve i buksene.

FORFATTEREN: Catherine Mayer hevder å vite sannheten om britenes fremtidige konge. Foto: All Over Press
FORFATTEREN: Catherine Mayer hevder å vite sannheten om britenes fremtidige konge. Foto: All Over Press Vis mer

Forfatter og Time-redaktør Catherine Mayer står bak den uautoriserte biografien «Charles: The heart of a king», hvor hun kommer med en rekke sensasjonelle avsløringen om blant annet Charles og Camillas liv som ektepar.

Mayer hevder at grunnen til at de til at de fortsatt er lykkelige sammen, er at de bor hver for seg. Mens Charles bor i Highgrove House, skal Camilla fortsatt bo i sitt private hjem Ray Mill House nesten tre mil unna.

Der bruker hun fritiden på barnebarna, mens han kan holde å i sin økologiske hage og lese bøker i fred.

AVSLØRENDE: Torsdag kommer boken «Charles: The heart of a king» ut i Storbritannia.
AVSLØRENDE: Torsdag kommer boken «Charles: The heart of a king» ut i Storbritannia. Vis mer
GODT EKTESKAP: Boken beskriver blant annet ekteskapet mellom Charles og hans Camilla, og hvordan hun lar ham stå i sentrum når de er ute på jobb. Her i munter passiar med kong Harald. Foto: All Over Press
GODT EKTESKAP: Boken beskriver blant annet ekteskapet mellom Charles og hans Camilla, og hvordan hun lar ham stå i sentrum når de er ute på jobb. Her i munter passiar med kong Harald. Foto: All Over Press Vis mer

Forfatteren skriver også at Camilla vet akkurat hvordan hun skal håndtere ektemannen. Under hans første ekteskap, skal han ha irritert seg over omverdens enorme interesse for Diana. Han ville selv være i sentrum som prinsen av Wales. Camilla lar ham derimot skinne, og vet akkurat når hun skal trekke seg tilbake.

Kilder hevder til Daily Mail at det var nettopp denne friheten Diana aldri kunne gi ham:

- Jeg så hvordan hun kjempet, men det gikk aldri. Men hun var jo så ung, mens Camilla i prinsippet har kunnet iakta prinsen hele sitt liv. Ingen kjenner ham bedre enn henne.

Så hevder også forfatteren å vite at Charles ville trekke seg fra bryllupet med den unge Diana Spencer. Så sent som kvelden før den store vielsen skal han ha gått flere runder med nære venner om hvorvidt det var for sent å kaste inn håndkleet.

- Jeg kan ikke gjennomføre det. Jeg kan ikke gjøre det, skal Charles ha sagt til en fortrolig kilde, ifølge forfatteren.

Diana var ikke den lystige jenta fra landet, som prinsen trodde hun var. Men derimot en sårbar og komplisert kvinne som allerede led av spiseforstyrrelser, skriver The Telegraph basert på boken.

Den allerede mye omtale boken er i salg fra torsdag denne uken, men skal ikke være spesielt velkommen i det britiske kongehuset. Hoffets advokater skal være spesielt forarget over at forfatteren hevder hun har intervjuet Charles - noe som ikke skal være tilfelle.

LES OGSÅ: Prinsessen avslører hendelsen som forandret hennes liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer