BEKYMRET: Ifølge en kilde nær kongefamilien, er både Carl Gustaf og resten av hoffet svært bekymret over den nye boken. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Ifølge en kilde nær kongefamilien, er både Carl Gustaf og resten av hoffet svært bekymret over den nye boken. Foto: All Over Press Vis mer

Ny skandalebok om kongen

- Både kongefamilien og hoffet er svært bekymret...

Publisert
SEHER.NO: Den store snakkisen i Sverige om dagen er boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken», som lanserer i november. Det har blitt beskrevet som en skandalebok, melder Expressen.

- Både kongefamilien og hoffet er svært bekymret, sier en kilde nær kongefamilien til Aftonbladet.

Boken handler om kongens arbeidsliv i den ene delen, og privatlivet i den andre.

Ingen av de tre forfatterne som har skrevet boken vil lekke noe av stoffet, men de lover at dette er nye og spektakulære historier om kongefamiliens privatliv.

- Kongefamiliens privatliv er svært interessant for befolkingen. Om det som har blitt skrevet er sant og har en relevans, så er jeg glad for at det publiseres, sier den tidligere hoffreporteren Daniel Nyhlém i et intervju med TV4.

Hoffet har enda ikke kommentert boken, men den tidligere informasjonssjefen ved slottet, Elisabeth Tarras Wahlberg, kan fortelle at kongen mest sannsynlig vet at boken skal lanseres.

- Carl Gustaf er velinformert om det som skrives om han og kongefamilien. Jeg vet at han kan bli veldig frustrert når han kjenner seg urettferdig behandlet. Men jeg kan ikke svare på om han kommer til å lese boken, sier Wahlberg.

Boken er skrevet av Thomas Sjöberg og som medforfattare står Deanne Rauscher og Tove Meyer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Silvia og Carl Gustaf på Oslo-besøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer