OVERREKKELSEN: Pål Vassbotten fra Oslo Fashion Week overrekker Mette-Marit det synlige bevis på at Mette-Marit er utnevnt til Årets ambassadør. Foto: SCANPIX
OVERREKKELSEN: Pål Vassbotten fra Oslo Fashion Week overrekker Mette-Marit det synlige bevis på at Mette-Marit er utnevnt til Årets ambassadør. Foto: SCANPIXVis mer

Ny pris til Mette-Marit!

Kronprinsessen denne uka utropt til "Årets ambassadør" for norsk mote. ved en enkel seremoni på Slottet.

SEHER.NO: Det er ikke bare Nobel-prisene som utdeles i disse dager. Seher.no har tidligere fortalt at kronprinsesse Mette-Marit har fått årets Petter Dass-pris - og den ble overrakt kronprinsessen på Slottet tidligere denne uka.
 
Mindre kjent er det kanskje at Mette-Marit samme dag ble overrakt en annen pris - som "Årets ambassadør" for norsk mote. Pål Vassbotten fra Oslo Fashion Week overrakte Mette-Marit en vakker skulptur av den norske kunstneren Niko Widerberg som et bevis på hedersbetegnelsen.
 
- Det var en tydelig stolt kronprinsesse som mottok begge prisene, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.
 
- Prisene representerer jo to helt forskjellige sider av kronprinsessens virke - og jeg synes begge er like velfortjente. Mette-Marit fortjener virkelig honnør - både for sitt sosiale engasjement og for sin evne til å markedsføre norsk mote både her hjemme og i utlandet.
 
- Jeg tipper at begge de vakre skulpturene får en sentral plass på Mette-Marits kontor på Slottet...

LES OGSÅ: Mette-Marit fikk pris - dukket ikke opp