Kronprinsesse Mette-Marit:

Ny oppdatering

Ble sykmeldt for to uker siden.

SYKMELDING: Kronprinsessen vil fortsatt ha redusert aktivitet fremover. Foto: Terje Pedersen / NTB
SYKMELDING: Kronprinsessen vil fortsatt ha redusert aktivitet fremover. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to uker siden ble det kjent at kronprinsesse Mette-Marit (50) var sykmeldt. Sykmeldingen ville i første runde vare i to uker, men kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, forteller til Se og Hør at kronprinsessen fortsatt vil ha redusert aktivitet fremover.

- Kronprinsessen vil fortsatt ha redusert aktivitet og har ikke planlagt offisielt program denne uken eller i høstferien, sier Varpe.

Som nevnt ble kronprinsessen sykmeldt for to uker siden.

Dette er kronprinsesse Mette-Marit sin usynlige sykdom. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør/Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

«Kronprinsesse Mette-Marit er sykmeldt fra 13. september etter råd fra hennes lege. Kronprinsessen er i første omgang sykmeldt i to uker, men denne perioden kan bli forlenget», het det i en pressemelding fra Kongehuset den gang.

Kongehuset opplyste videre om at kronprinsessen har sykdommen lungefibrose, «som i perioder begrenser utøvelsen av hennes offisielle program».

Nyheten om at kronprinsesse Mette-Marit var rammet av kronisk sykdom, kom først i 2018.

Se de eksklusive bildene fra kronprinsesse Mette-Marits private bursdagsfeiring. Bilder: Andreas Fadum. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit har fått konstatert en kronisk lungesykdom som i perioder vil kunne begrense utøvelsen av hennes offisielle program, het det den gang i en pressemelding fra kongehuset.

Kronprinsessen fortalte til NRK at hun hadde slitt med helseutfordringer i noen år, og at plagene de siste åra har vært mer uttalte. Hun hadde i 2018 vært gjennom en lang prosess for å finne ut mer om hva sykdommen var.

LES OGSÅ: Dane Cook (51) giftet seg med kjæresten (24)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer