Prins Philip:

Ny oppdatering om prinsen

Mandag ettermiddag melder Sky News at den 99 år gamle prinsen flyttes.

INNLAGT: Prins Philip ble mandag flyttet til et annet sykehus for videre behandling. Foto: Steve Parsons / AFP / NTB
INNLAGT: Prins Philip ble mandag flyttet til et annet sykehus for videre behandling. Foto: Steve Parsons / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar ble dronning Elizabeths 99 år gamle ektemann, prins Philip, lagt inn på sykehus etter å ha følt seg uvel. Kort tid senere opplyste Buckingham Palace at prinsen ville bli værende på sykehuset for observasjon og hvile.

Siden har det blitt kjent at prins Philip har fått en infeksjon og at han blir behandlet for denne.

Nå melder Sky News at han har blitt flyttet videre til et nytt sykehus. Der vil han fortsatt bli behandlet for infeksjonen han i utgangspunktet ble innlagt for.

«Hertugen av Edinburgh ble i dag flyttet fra King Edward VII's Hospital til St. Bartholomews Hospital hvor leger vil fortsette å behandle ham for en infeksjon, samt ta tester og observere ham i forbindelse med en eksisterende hjertesykdom», heter det i en uttalelse fra en talsperson ved Buckingham Palace.

Videre kommer det frem at prinsen er komfortabel og responderer på behandlingen, men at det er ventet at han vil bli værende på sykehuset til i hvert fall slutten av uken.

Tidligere denne måneden fortalte prins William (38) at hertugen av Edinburgh har det «bra», og at legene følger nøye med på ham på sykehuset, ifølge Sky News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer