Archie Harrison Mountbatten-Windsor:

Ny milepæl for Archie

Hertugparets sønn vokser virkelig til.

STOR GUTT: Lille Archie vokser i en rasende fart, og skal visstnok være klar for å ta sine første skritt. Foto: NTB Scanpix
STOR GUTT: Lille Archie vokser i en rasende fart, og skal visstnok være klar for å ta sine første skritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått noen måneder siden hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) pakket sakene og flyttet fra England, til fordel for et nytt liv over dammen. Turen gikk først til Canada, der de bodde fra november i fjor, før de beveget seg videre til solfylte California.

Valget kom etter at hertugparet valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter, og med seg tok de naturligvis også sønnen Archie (1).

I California skal den lille gutten visstnok være svært lykkelig, og ifølge kongehusekspert Katie Nicholl er hertugparets sønn snart klar for å ta sine første skritt.

- Jeg tror han snart går selv. Han er en veldig glad liten gutt, han elsker livet i Los Angeles, og de bor fremdeles i Tyler Perrys hus. Jeg har blitt fortalt at de ikke har funnet drømmehuset ennå, men de leter fremdeles, sier kongehuseksperten til Entertainment Tonight.

BURSDAGSBARN: Meghan og Harrys sønn, Archie, fyller ett år 6. mai. I den anledning er det blitt delt en ny video. Vis mer

- Veldig takknemlige

Videre forteller Nicholl at den lille familien på tre virkelig nyter at de får så mye tid sammen, som følge av den pågående coronapandemien.

- De virkelig elsker familietid og de har hatt mye av det den siste tiden. De føler seg begge veldig takknemlige for tiden de har fått hjemme sammen med Archie, der de får se ham oppnå alle disse milepælene.

I juni fortalte også en kilde til Us Weekly at Archie da hadde sagt sine første ord, og at han allerede skal være en pratsom liten gutt.

- Han sier noen få ord, som «pappa», «mamma», «bok» og «hund». Han elsker å leke gjemsel og med byggeklosser, sa en kilde til nettstedet den gang.

I dag er det for øvrig ett år siden Archie ble døpt, i en privat dåpsseremoni i St. Georges kapell i Windsor.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

Spesielt forhold

Det var 19. mai 2018 at hertuginne Meghan offisielt ble en del av den britiske kongefamilien, da hun og prins Harry ga hverandre sine «ja» i et eventyrlig bryllup - i kapellet der sønnens dåp fant sted et drøyt år senere.

Det skal imidlertid ikke ha kommet uten problemer. Hertuginne Kate skal nemlig ha advart prins Harry mot å gifte seg med Meghan, ifølge gravejournalistene Sylan Howard og Andy Tillett. Det skriver de i den nye boken «Royals At War», ifølge Daily Mail.

Journalistene påstår blant annet at prins Harrys svigerinne angivelig skal ha bedt ham om ta seg god tid i forholdet med Meghan, fordi det ville ta «tid, omsorg og oppmerksomhet» for «Suits»-stjernen å bli en del av kongefamilien.

Det kan imidlertid se ut til at paret har vært svært lykkelige sammen etter bryllupet. Omtrent et år senere, 6. mai i fjor, ble paret foreldre for første gang, da de kunne ønske lille Archie velkommen til verden.

STOLT PAPPA: Hertuginne Meghan og prins Harry viste frem sønnen Archie på offisiell reise til Cape Town. Video: Instagram/@sussexroyal / Rød Løper Vis mer

En kilde fortalte til Us Weekly i november at Archie allerede den gang virket som en sterkt og smart baby, og at han trives godt sammen med andre mennesker - kanskje spesielt pappa prins Harry.

- Når Harry kommer inn i rommet blir Archie så glad at han løfter armene, det er hans måte å si «løft meg opp» på. Du kan allerede se at Archie kommer til å bli en sosial sommerfugl. Han er på sitt mest fornøyde når han er rundt mennesker, sa kilden den gang.

LES OGSÅ: Bildet av lille Archie skaper sterke reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer