Prins Harry og hertuginne Meghan:

Ny «endring» vekker oppsikt

Prins Harry og hertuginne Meghans plasser på den britiske kongefamiliens hjemmeside har blitt endret.

NYE PLASSSER: Prins Harry og hertuginne Meghan deler nå plasser med en skandalepreget prins. Foto: Kirsty O'Connor/PA Wire/REUTERS/NTB
NYE PLASSSER: Prins Harry og hertuginne Meghan deler nå plasser med en skandalepreget prins. Foto: Kirsty O'Connor/PA Wire/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Det ser ikke ut til at dramaet innad i den britiske kongefamilien vil ta slutt med det første. Det kommer stadig nye påstander om familiedrama, synkende popularitet og misfornøyde ansatte.

Nå har prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) blitt degradert på den offisielle hjemmesiden til kongefamilien.

Deler bunnplassering med Andrew

Mens de fortsatt var arbeidende medlemmer av kongefamilien, var hertugparet oppført rett under prins William og prinsesse Kate.

Etter at de trakk seg fra sine plikter, i januar 2020, ble de dyttet ned til midten av hjemmesiden - rett under prinsesse Anne (72).

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Men nå, etter at hjemmesiden igjen har blitt oppdatert etter dronningen Elizabeths død tidligere denne måneden, har Harry og Meghan blitt flyttet helt ned til bunnen av kongefamiliens side, skriver Daily Mail.

Bunnplasseringen deler paret med skandaleprinsen Andrew (62).

Siden deres beryktede «Megxit» (kallenavn gitt etter at paret valgte å trekke seg fra sine kongelige plikter jour. anm.) har paret vært et sjeldent syn i Storbritannia.

Ikke bestemt seg ennå

Paret returnerte til landet i forbindelse med begravelsen til Elizabeth, som døde 8. september.

Degraderingen på hjemmesiden er bare en av mange overskrifter i pressen paret har møtt den siste tiden.

FÅR IKKE HILSE: Et videoklipp fra dronning Elizabeth IIs begravelse får internett til å koke. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Ifølge The Times' kongelige redaktør har kong Charles (73) «ikke bestemt seg ennå» om barnebarna, Archie (3) og Lilibet (1) skal få ta i bruk tittelen prins og prinsesse.

Men mer enn to uker etter dronningens død er titlene deres fortsatt ikke oppdatert på kongefamiliens offisielle nettside på, på tross av at foreldrene nå har blitt flyttet ned.

LES OGSÅ: - Følte seg fanget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer