Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo foreldre for tredje gang:

Ny babylykke i Monaco

Prinsesse Caroline ble bestemor igjen.

FIKK EN SØNN: Tatiana Santo Domingo og ektemannen Andrea Casiraghi (ytterst t.h.) kunne forrige uke juble over en familieforøkelse. Her er Andrea med sønnen Sacha (foran), søsteren Charlotte, hennes sønn Raphaël og moren Caroline i Monaco i november. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Tatiana Santo Domingo og ektemannen Andrea Casiraghi (ytterst t.h.) kunne forrige uke juble over en familieforøkelse. Her er Andrea med sønnen Sacha (foran), søsteren Charlotte, hennes sønn Raphaël og moren Caroline i Monaco i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Andrea Casiraghi (33) og kona Tatiana Santo Domingo (34) har blitt foreldre for tredje gang, melder People.

Torsdag sist uke kom sønnen Maximilian Rainer til verden. Og den lille guttens navn er en hyllest til Andreas bestefar, fyrst Rainier III av Monaco, som døde i 2005, skriver nettstedet.

Paret har også barna Alexander «Sacha» (5) og India (3) sammen.

FIRE HAR BLITT FEM: Her er Andrea og Tatiana sammen med sønnen og datteren under F1 Monaco Grand Prix i Monte-Carlo i fjor vår. Foto: NTB Scanpix
FIRE HAR BLITT FEM: Her er Andrea og Tatiana sammen med sønnen og datteren under F1 Monaco Grand Prix i Monte-Carlo i fjor vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den hyggelige nyheten om fødselen kommer en knapp uke etter at Andreas' lillebror, Pierre Casiraghi (30), skal ha blitt pappa for andre gang.

Lav profil

Fyrst Alberts eldste nevø er nummer fire i arverekkefølgen etter sin mor, prinsesse Caroline (61). Alberts tvillinger er på første og andreplass i følgen.

Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i august 2013, og bor for tiden i den pulserende verdensmetropolen London. Også i februar 2014 feiret paret kjærligheten, med en vielse nummer to i en kirke utenfor Gstaad i Sveits.

En av grunnene til at paret giftet seg på ny denne helgen, var at de ønsket seg en kirkelig vigsel, og Tatiana har gått på skole i byen Gstaad.

Ifølge People har familien holdt en lav profil under Santo Domingos tredje svangerskap, men har blant annet blitt observert på shopping etter babyutstyr de siste månedene.

Tragisk ulykke

Andrea Casiraghi er altså sønn av prinsesse Caroline av Hannover, tidligere Caroline av Monaco, og hennes andre ektemann, Stefano Casiraghi.

Da Andreas bror, Pierre, og kona ble foreldre sammen for første gang i februar 2017, valgte de å kalle opp sønnen etter faren til Pierre.

Stefano Casiraghi, som var italiener, døde nemlig i en tragisk ulykke under et båtrace utenfor Monacos kyst i oktober 1990. Han ble bare 30 år gammel.

Yngstesønnen Pierre var knappe tre år gammel da dødsulykken inntraff. De andre barna til Stefano, Andrea og Charlotte Casiraghi (31), fikk heller ikke vokse opp med faren i livet sitt.

Familieforøkelse

De siste årene har det imidlertid vært mye babylykke i Monaco. Det går ifølge People også rykter om hvorvidt Charlotte Casiraghi er gravid med sitt andre barn. Hun forlovet seg med kjæresten Dimitri Rassam forrige måned, ifølge Hello! Magazine.

Fra før er Charlotte mamma til sønnen Raphaël Elmaleh (4), som hun fikk med komikeren Gad Elmaleh (47).

Prinsesse Carolines yngre bror, fyrst Albert av Monaco (60), fikk tvillingene prins Jacques og prinsesse Gabriella (3) med kona, fyrstinne Charlène av Monaco (40) før jul i 2014.

SE, SÅ SØTE: Tvillingene Jacques, på mamma Charlenes arm, og Gabriella, på pappa Alberts arm, kikket storøyde på folkemengden som var samlet utenfor palasset i forbindelse med Monacos nasjonaldag i 2015. Foto: NTB Scanpix
SE, SÅ SØTE: Tvillingene Jacques, på mamma Charlenes arm, og Gabriella, på pappa Alberts arm, kikket storøyde på folkemengden som var samlet utenfor palasset i forbindelse med Monacos nasjonaldag i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to tvillingene har sjarmert folket i Monaco ved en rekke anledninger etter at de kom til verden, og de har vekket begeistring med blant annet søte julehilsener og ved offisielle arrangementer.

LES OGSÅ: Kong Harald er sykemeldt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer