- Norsk kvinne kalte ham «Pungen»

Nye avsløringer om kong Carl Gustafs angivelig hemmelige partyliv ryster Sverige.

BESKYLDES FOR HEMMELIGE FESTER: Svenske kong Carl Gustaf beskyldes i en ny bok blant annet  for å ha deltatt på flere fester sammen med nakne kvinner i en leilighet i Stockholm. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR HEMMELIGE FESTER: Svenske kong Carl Gustaf beskyldes i en ny bok blant annet for å ha deltatt på flere fester sammen med nakne kvinner i en leilighet i Stockholm. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den nye svenske boken «Carl XVI Gustaf - den motvillige monarken» har dominert nyhetsbildet i vårt naboland etter at utdrag fra den ble kjent tidligere denne uken.

Flere anonyme kvinner skal ifølge boken ha blitt bedt på kaffe i en luksus-leilighet i Stockhol tilhørende den rike medieeieren Jan Stenbeck, når svenskekongen og flere av hans venner arrangerte middagsselskaper, skriver VG.

På en av festene skal det ha deltatt en norsk kvinne, som ikke er navngitt.

«X var der sammen med Kongen, noen av hans venner og en norsk kvinne som insisterte på å kalle ham «Pungen», og det lo til og med monarken av»
, står det ifølge avisa i boken.

Mange av festene skal ifølge boken ha endt med at mange av deltakerne badet nakne i leilighetens boblebad.

Forretningskvinnen og modellen Helen Wellton hevder hun takket nei til en invitasjon til en slik fest fra en av kong Carl Gustafs venner i år 2000.

- De ville ha meg som kaffejente. At en konge er med på noe sånt. Det er forskrekkelig. Jeg ville ikke være en som ble kalt inn til kaffen, sa hun til svensk TV4 i onsdag kveld ifølge VG.

Kong Carl Gustaf har foreløpig ikke kommentert beskyldningene i den nye boken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Utpekes som Kongens elskerinne