Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Noe har endret seg mellom dem

Kroppsspråk-ekspert trekker frem spesielle detaljer ved Meghan og Harry under CBS-intervjuet.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange briter satte nok teen i halsen da det ble kjent at hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter for godt.

Det er blitt skrevet mangt og meget om hertugparet både før og etter exiten, men det er heller lite de selv har uttalt seg om - inntil nå.

I et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey (67) skal Meghan «snakke ut om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap og filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», het det i en uttalelse fra CBS for et par uker siden.

I forrige uke publiserte TV-nettverket noen smakebiter fra intervjuet - som sendes i sin helhet 7. mars.

I klippet fra det nye intervjuet forteller prins Harry blant annet at han har fryktet at historien vil gjenta seg - med tanke på den tragiske ulykken til moren hans, prinsesse Diana.

- Jeg er virkelig lettet og lykkelig over å sitte her og snakke med deg med kona mi ved min side. For jeg kan ikke forestille meg hvordan det må ha vært for henne (Diana, journ.anm.) å gå gjennom denne prosessen alene for mange år siden. Det har vært utrolig tøft for oss begge, men i det minste har vi hatt hverandre, sier prins Harry.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer